«Έτρεχα εεε; Τι λέτε τώρα, ούτε που το κατάλαβα, μα είστε σίγουρος;» Αυτό είναι το πιο άκυρο πράγμα που μπορείς να ξεστομίσεις όταν σε έχει σταματήσει η τροχαία επειδή παραλίγο να φορτώσεις μια θεία από την λαϊκή που διάσχιζε αμέριμνη την διάβαση, ενώ πήγαινες με 140 στη μία ρόδα. Ή μάλλον όχι, υπάρχουν και πιο άκυρα. Το αγαπημένο μας είναι το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» Φοβερή ατάκα, αλλά εάν το επίθετο δεν τελειώνει σε «Πούτιν» καλύτερα μην την ξεστομίσετε, εκτός αν θέλετε να πεθάνετε τους τροχαίους από τα γέλια.
Ενώ άλλο καταπληκτικό είναι το «δεν το ήξερα». Και να μην ήξερες ότι μετά το γάμο του μπατζανάκη του κουμπάρου σου, που σε βρήκαν αθώο και σε πότιζαν τα ουίσκια με τις κούπες, δεν έπρεπε να είχες πιάσει το τιμόνι και να πήγαινες ζιγκ ζαγκ στο δρόμο, άσε, μην το πεις καλύτερα. Μην πεις τίποτα. Να εύχεσαι στο κελί να μην είναι ο Μπικελέλε με το παλαμάρι του βαρκάρη που περιμένει να σκύψεις να πιάσεις το σαπούνι που του έπεσε. Και καλά θα σου κάνει.
Ένα άλλο που βοηθάει πολύ στο να πας αυτόφωρο κατευθείαν είναι τα μπινελίκια. Το να αναλύεις στο όργανο της τάξης τις ερωτικές συνευρέσεις της μητέρας του με ανθρώπους διαφορετικών φυλών, δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Η μόνη ίσως ελπίδα να την γλυτώσεις, εάν έχεις κάνει κάτι σχετικά ακίνδυνο για τους άλλους, είναι να πείσεις με τη συμπεριφορά σου ότι είσαι ένα σοβαρό και ώριμο άτομο που τελείως κατ’ εξαίρεση υπέπεσες στο παράπτωμα. Εάν έχεις κάνει κάτι εγκληματικό, σκάσε και μάθε σιωπηλά το μάθημά σου.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t