zodia chillinΚριός: Έρωτας: Tα πράγματα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αναβάλλετε τα σημαντικά ερωτικά καλέσματα για αργότερα. Επαγγελματικά: Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας, εκτιμήστε την εργασία τους και ανταμείψτε τους ηθικά και υλικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η στάση που έχετε υιοθετήσει είναι αρκετά εκνευριστική και το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να επιδεινώνετε τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό σας υποχρεώνει να αντιμετωπίσετε σε βάθος τις αλλαγές στα οικονομικά σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Το διάστημα αυτό φέρνει τριγμούς στη σχέση σας. Φροντίστε να διατηρήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην προσωπική σας σχέση. Επαγγελματικά: Κάποιοι που σας υποστήριξαν στην αρχή της καριέρας σας, τώρα είναι και πάλι πλάι σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το διάστημα αυτό φέρνει τριγμούς στη σχέση σας. Φροντίστε να διατηρήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην προσωπική σας σχέση. Επαγγελματικά: Κάποιοι που σας υποστήριξαν στην αρχή της καριέρας σας, τώρα είναι και πάλι πλάι σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Λέων: Έρωτας: Ακόμα και μέσα στο δύσκολο κλίμα που δημιουργεί η εβδομάδα θα βγείτε κερδισμένοι συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Δεν είστε ευνοημένοι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά. Προσέξτε ιδιαίτερα υποθέσεις κληρονομιάς για να μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι.

 

Παρθένος: Έρωτας: Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας, γιατί δεν έχετε πολλά περιθώρια πλέον. Μην ποντάρετε στην υπομονή του/της συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Πολλές οι αναβολές των σχεδίων σας, όμως, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Όλα θα επανέλθουν στον κανονικό τους ρυθμό.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η ανάμιξη κάποιων ανθρώπων στην αισθηματική σας ζωή σάς απέφερε μόνο στεναχώρια και πίκρα. Απαλλαχθείτε από αυτούς όσο είναι καιρός. Επαγγελματικά: Θα δημιουργηθούν προβλήματα με τα περιουσιακά σας. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή, ενώ φροντίστε για τη λύση των προβλημάτων το ταχύτερο δυνατόν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ασχοληθείτε αποκλειστικά με τα προβλήματα του συντρόφου σας και ακούστε με μεγάλη προσοχή όλα όσα έχει να σας πει. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα σάς έχει αγχώσει, με αποτέλεσμα να θέλετε αλλά να μην μπορείτε να ξεμπερδέψετε με καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Τοξότης: Έρωτας:Το διάστημα αυτό δεν είναι και τόσο υπέροχο. Κάποιοι ίσως ανταλλάξετε πικρά λόγια με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επαγγελματικά: Έχετε μια τάση να τα ξέρετε όλα. Αποβάλετε αυτή τη συνήθεια και ακουστέ με ευρύ πνεύμα τις συμβουλές των άλλων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Κάποιοι πέταξαν τις μάσκες και έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Τίποτα, όμως, δεν πρέπει να σας τρομάζει, γιατί σε λίγο όλα θα είναι ένα μακρινό παρελθόν. Επαγγελματικά: Αποδείξτε ότι είστε ικανοί να χειριστείτε λεπτές υποθέσεις και ότι μπορείτε να επιλύσετε παράλληλες καταστάσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Αντιδράτε με πολύ άσχημο τρόπο σε αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας. Δείξτε τον καλό σας εαυτό, μπορείτε, έστω κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Επαγγελματικά: Μελετήστε εξονυχιστικά τα υπέρ και τα κατά των προτάσεων που σας έχουν γίνει και καλύτερα να αναβάλετε κάποιες αποφάσεις για μετά το καλοκαίρι.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Στο διάστημα αυτό ένας κύκλος απωλειών έδωσε το παρών του και έκλεισε, τώρα πια τα πράγματα έχουν λαμπρό μέλλον. Επαγγελματικά: Την αίσθηση μοναξιάς που ζείτε κάποιες φορές την έχετε προκαλέσει, αποκλειστικά και μόνο, οι ίδιοι.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/