zodia chillinΚριός: Έρωτας: Είτε το θέλετε είτε όχι, οι άνθρωποι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον φιλικό σας περίγυρο είναι πολύ πιθανόν, κάποια στιγμή, να πάρουν μια θέση στην καρδιά σας. Επαγγελματικά: Κάποιοι, ενώ φεύγετε για ένα επαγγελματικό ταξίδι αφήνετε πίσω σας πολλές εκκρεμότητες που θα τις βρείτε μπροστά σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η λογική είναι αυτή που πρέπει να οδηγήσει σε ρεαλιστικότερες και νηφαλιότερες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Αν θέλετε να προχωρήσετε, αναθεωρήστε τις απόψεις σας, και να θυμάστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς στην καριέρα σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Το κλίμα που επικρατεί στις ερωτικές σας σχέσεις είναι το καλύτερο που θα μπορούσε, αλλά αυτό δεν σας είναι αρκετό. Επαγγελματικά: Όσο πιο πολύ επιμένετε για τη διευκρίνιση των όρων που αφορούν τις οικονομικές συμφωνίες, τόσο το καλύτερο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η ερωτική σας ζωή περνάει μια φάση νηνεμίας και σας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσετε. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας δοκιμάζονται αγρία, όμως, σύντομα θα έχετε πολλές και συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις.

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

 

Λέων: Έρωτας: Έρχονται στη ζωή σας νέα πρόσωπα, που σας δίνουν την ευχέρεια να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο και την τέλεια σχέση. Επαγγελματικά: Για να πετύχετε κάποιες συμφωνίες θα πρέπει να δεχθείτε τους όρους που σας θέτουν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η εβδομάδα σάς δίνει όλο τον χρόνο δικό σας, τίποτα δεν σας βιάζει. Επαγγελματικά: Οι προοπτικές είναι πολύ καλές, αλλά όλα αυτά τα καλά δεν πρόκειται να έρθουν χωρίς κόπο, άγχος και ιδρώτα.

 

Ζυγός: Έρωτας:Κάντε τον απολογισμό σας και βάση του αποτελέσματος αναζητήστε νέες ευκαιρίες, που θα σας δώσουν φτερά. Επαγγελματικά: Μην περιμένετε ότι όλα είναι εύκολα. Προετοιμαστείτε για πολλή και σκληρή δουλειά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ανάμεσα στους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν θα υπάρξουν και άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Επαγγελματικά: Τα εμπόδια με τα οποία θα αναμετρηθείτε αυτή την περίοδο θα είναι αποτελέσματα της δραστηριοποίησης ή της αδράνειας σας.

 

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

Τοξότης: Έρωτας:Αν η αγάπη είναι ένα λαχείο, αυτή την εβδομάδα είστε από τους κερδισμένους. Επαγγελματικά: Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε, γιατί οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν στόχο τη βελτίωση των αποδοχών σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αναζητήστε την ερωτική περιπέτεια μέσα στον χώρο εργασίας. Κάτι καλό σας περιμένει εκεί. Επαγγελματικά: Αρκετά τα περιθώρια για οικονομική άνοδο. Η εβδομάδα σάς δίνει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε με κουράγιο την σκληρή δουλειά.

 

Υδροχόος: Έρωτας:Προσπαθήσετε να βρείτε τον σωστό δρόμο για να  γεφυρώσετε το χάσμα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Εξακολουθείτε να παλεύετε και να ψάχνετε για την πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σας. Όμως, δεν θα τα καταφέρετε αν δεν ισορροπήσετε πρώτα εσείς οι ίδιοι. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά αδιέξοδα είναι και πάλι στο προσκήνιο. Αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/