Το Chania Beach Party φθάνει αισίως στην 9η χρονιά του και όπως υποσχέθηκαν οι διοργανωτές, αφού βρέθηκε η κατάλληλη στέγη, ήρθε η ώρα το party να αλλάξει επίπεδο. Μια υπερπαραγωγή που όμοια της δεν έχει δει ποτέ το νησί ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό για να ικανοποιήσει όχι μόνο τα αυτιά αλλά και τα μάτια σας. Φέτος το CBP επενδύει μεγάλο μέρος του budget στα σκηνικά, τα κοστούμια, τους χορευτές, το show, τα special effects και όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τέτοιο party. Από την είσοδο μέχρι τη παραλία, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ένα υπερθέαμα με έντονα τα στοιχεία της φύσης. Η παραλία της Εδέμ, που είναι το κεντρικό θέμα του party θα μας φέρει σε επαφή με ένα διαφορετικό κόσμο για ένα μόνο βράδυ. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα, όμως το σίγουρο είναι ότι ο ενθουσιασμός μας για την φετινή παραγωγή δίνει εκ’νέου ζωή σε αυτό το μεγάλο θεσμό. Το Chania Beach Party αλλάζει επίπεδο και σας περιμένει στη παραλία του Villa club για να σας πάει σε μια άλλη διάσταση.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Η προπώληση ξεκίνησε σε επιλεγμένα σημεία και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Για λίγες μόνο μέρες διατίθενται early birds με μόνο 5 ευρώ.

Προλάβετε τα οικονομικά εισιτήρια πριν εξαντληθούν. Θα βρείτε εισιτήρια προπώλησης στα καταστήματα:
Cartridge World (κέντρο Χανίων): Σκαλίδη 68, Χανιά
Italian Factory Outlet: Κλαδισσός / Πλατανιάς / Κουνουπιδιανά
Move On: Δαράτσο, Χανιά
Costa Costa: Αγία Μαρίνα
Playa Paraiso: Φαλάσαρνα
Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα σημεία προπώλησης σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Μπαλί,

Το Italian Factory Outlet συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά στο φετινό beach party μιας και τα καταστήματα του αποτελούν σημεία προπώλησης, ενώ αναλαμβάνει να ντύσει την προωθητική ομάδα του Chania Beach Party, όπως έκανε τη πρώτη χρονιά, το 2011.

Φυσικά τα πιο επώνυμα brands δε θα λείπουν ούτε από το Beach Fashion του Chania Beach Party, που αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακό, όπως και όλη η παραγωγή. Πλέον στο Italian Factory Outlet κινούνται σε ρυθμούς CBP19.

 

 

Δίνει το παρόν εδώ και 4 χρόνια ανελλιπώς. Φέτος όμως αναλαμβάνει να οδηγήσει το party σε άλλα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Το Cartridge World θα κοσμεί τα φετινά bracelets, αλλά και τα vip bracelets του CBP που αναμένεται να είναι εντυπωσιακά.

Ακόμα αποτελεί το αποκλειστικό σημείο προπώλησης στο κέντρο της πόλης, στη καρδιά του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τα λιγοστά εισιτήρια των 5 ευρώ διατίθενται από το κατάστημα της Σκαλίδη. Εσύ ακόμα να πάρεις;

Όταν λέμε VIP treatment το εννοούμε. Απόδειξη η παρουσία του Baotao που θα προσφέρει sushi σε όλους τους VIP guests του φετινού Chania Beach Party.

Το καλύτερο ασιατικό εστιατόριο της πόλης δε θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιρίου…είσαι έτοιμος για VIP treatment;