Το πρώτο όνομα που ανακοινώνει το Chania Beach Party είναι ο δημιουργός και resident dj ενός εκ’των τριών μεγαλύτερων φεστιβάλ της Ολλανδίας.

Ο D-Rashid εντυπωσίασε πέρυσι, παίζοντας υπέροχους afro-house ήχους και έρχεται εκ’νέου για να κάνει τα κορίτσια να λικνιστούν στο ρυθμό του.

Με πολλές νέες παραγωγές και remix γνωστών επιτυχιών, ο αγαπημένος Ολλανδός θα δώσει καλοκαιρινό χρώμα στο φετινό CBP.

 

Η Κύπρος θα έχει και αυτή τη τιμητική της, μιας και ο godfather της House σκηνής της Κύπρου και resident του πασίγνωστου Castle Club καταφθάνει στο Chania Beach Party για να μας ζεστάνει με ένα House από άλλο πλανήτη.

Το καλύτερο event ξένης μουσικής δε θα μπορούσε να έχει τίποτα λιγότερο από τους καλύτερους του είδους.

Μια ακόμα καινοτομία για το φετινό Chania Beach Party είναι τα VIP tickets που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς μέρες σε περιορισμένο αριθμό. Όσοι θέλουν να βρεθούν δίπλα στο stage, στο backstage ή στο μπαλκόνι πάνω από τη παραλία θα πρέπει να διαθέτουν VIP pass.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Η προπώληση θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να αλλάξει όσα ξέρατε για το μεγαλύτερο beach party του νησιού. Θέλεις να ζεις το beach party από ψηλά, να μην στριμωχτείς στη παραλία και να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου artists; Τότε απέκτησε το VIP pass με 10 ευρώ έως τις 20 Ιουλίου. Στη συνέχεια η τιμή θα αλλάξει γι’αυτό φρόντισε να το προμηθευτείς έγκαιρα.

Αφού έδειξε το διαπιστευτήρια του πέρυσι το Chania Beach Party, αποσπόντας μόνο θετικά σχόλια, φέτος έχει την αμέριστη στήριξη του συλλόγου ξενοδόχων που προβάλουν με κάθε τρόπο στα ξενοδοχεία τους το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό party του νησιού σε όλους τους επισκέπτες.

Στόχος των διοργανωτών αλλά και του Συλλόγου είναι να έχουν όλοι οι επισκέπτες μια φαντασμαγορική και αξέχαστη εμπειρία και προς αυτή τη κατεύθυνση εργάζονται και συνεργάζονται καθημερινά.

Σύντομα θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλης.

Η κάβα Θυμιανός δίνει και αυτή το παρόν στο αγαπημένο party του νησιού. Στηρίζοντας το θεσμό ως χορηγός, προσφέρει αλκοολούχα και μη προϊόντα, εγκεκριμένα και Α ποιότητας στο party.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

Η στήριξη όλων σε αυτή τη προσπάθεια να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο το event και να αγγίξει πρότυπα εξωτερικού βρίσκει ολοένα και περισσότερους συμμάχους.