zodia chillinΚριός: Έρωτας: Εξακολουθείτε να βομβαρδίζεστε από ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας, που δεν είναι άλλος από το να κλέψετε την παράσταση. Επαγγελματικά: Να θυμάστε ότι, όσες πιέσεις και αν ασκούνται στον οικονομικό σας τομέα, ότι δεν θα χάσετε την μάχη.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η ζωή είναι πιο όμορφη και γοητευτική από ό,τι φαντάζεστε, ειδικά όταν είστε μέσα σε μια τέτοια σχέση, όπου σίγουρα όλα σας φαίνονται ροζ. Επαγγελματικά: Πριν επιχειρήσετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές θα ήταν προτιμότερο να περιορίσετε τις σπάταλες.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Μην αφήνετε τα κατάλοιπα του παρελθόντος να κυριαρχούν την ζωή σας γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Επαγγελματικά: Ο εκνευρισμός που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Προς το παρόν, όμως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν είστε μόνοι, τότε εύκολα θα απολαύσετε την άστατη πλευρά του έρωτα με αμέτρητες κατακτήσεις. Επαγγελματικά: Είναι η καλύτερη στιγμή για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι για την οικονομική σας ασφάλεια η προσήλωση στο καθήκον και στην σταδιοδρομία σας.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Λέων: Έρωτας: Ο σύντροφος σας έχει μάθει μόνο να παίρνει από εσάς, εσείς όμως δεν έχετε γεννηθεί μόνο για αυτό. θέλετε να δίνετε και να παίρνετε εξίσου. Επαγγελματικά: Αν έχετε αποφασίσει να φύγετε από κάποιες συνεργασίες, μην το κάνετε πριν να το σκεφθείτε για δεύτερη φορά.

 

Παρθένος: Έρωτας: Πολύ φορτισμένη η περίοδος αυτή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Είναι πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνετε τα λάθη σας και να ενθουσιάζεστε με ανθρώπους και προτάσεις πριν ελέγξετε τι κρύβετε πίσω τους.

 

Ζυγός: Έρωτας:Όσοι διανύουν το μεταβατικό διάστημα ενός χωρισμού ή το ξεκαθάρισμα μιας σχέσης θα πρέπει να αποφασίσουν τώρα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους. Επαγγελματικά: Διαφορετικά τα περιμένατε και διαφορετικά σας ήρθαν, όμως, παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να βγείτε τελικά κερδισμένοι.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Δεν έχουν πια άλλο περιθώριο για θεωρία και, αν δεν αλλάξουν της στάση τους οι άνθρωποι που αγαπάτε, θα σας χάσουν. Επαγγελματικά: Αν πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, θα καταφέρετε να εξελιχθείτε. Δώστε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

 

Τοξότης: Έρωτας:Ο χρόνος δεν δοκιμάζει μόνο τα πραγματικά αισθήματα του συντρόφου σας, αλλά δοκιμάζει και την ικανότητά σας για τη σωστή επικοινωνία ανάμεσα σας. Επαγγελματικά: Η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να κάνετε τα αδύνατα δυνατά να ενισχύσετε την θέση σας στην εταιρεία σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ξεπεράστε τον εγωκεντρισμό, αναγνωρίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας και μετά, όπου είναι απαραίτητο, κάντε μεταβολή. Επαγγελματικά: Μην νομίζετε ότι θα επιβάλλετε τους δικούς σας όρους. Από την διαλλακτικότητα των ημερών θα εξαρτηθεί το μέλλον και η εξέλιξη των σχεδίων σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Για να υπάρξει η ισοτιμία και ισορροπία στην σχέση σας θα πρέπει και εσείς να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Επαγγελματικά: Τώρα με ευκολία γίνονται οι αλλαγές. Έτσι, όσο δύσκολο και αν είναι, κάντε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχετε την εξέλιξη του εαυτού σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μην βιάζεστε να βγάλετε τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις σας μέσα από μια σχέση όπου δεν υπάρχει το κατάλληλο άτομο για να είναι μια σχέση σοβαρή. Επαγγελματικά: Χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από μέρους σας. Μην φοβηθείτε να πείτε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι στα επαγγελματικά σας θέματα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/