Δεν θα πάψει ποτέ να μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτή η αστραπιαία αλλαγή νοοτροπίας των ξένων οδηγών, οι οποίοι μόλις πατήσουν συμπλέκτη σε ελληνικό οδόστρωμα γίνονται …χειρότεροι από εμάς. Διακεκριμένοι νευροβιολόγοι διεξάγουν έρευνες για το αν το ελληνικό οδηγικό DNA να μεταδίδεται μέσω του αέρα όπως οι ιώσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν προκύψει ασφαλή εργαστηριακά συμπεράσματα.
Ο ήλιος καίει για γκέι και μη γκέι και άρα ποιος ο λόγος να φοράνε κράνος με τα μηχανάκια και τις γουρούνες που νοικιάσανε; Για να κάψουν περισσότερο το καμένο κεφάλι τους; Το αφήνουν να αερίζεται μη τυχόν και χαλάσει το τυρί που κουβαλάνε μέσα στον εγκέφαλό τους. Ομοίως και με τον υπόλοιπο προστατευτικό εξοπλισμό, και μιλάμε για την απουσία των απολύτως υποτυπωδών – μία… μπλούζα για παράδειγμα. Μόλις πέρασαν δύο τουρίστριες σταματημένες στο φανάρι πάνω σ’ ένα σκουτεράκι μόνο με το μαγιό. Δηλαδή μόνο με το κάτω μέρος του κι αυτό σε πλάτος μίας ζώνης παντελονιού στη μέση και ένα κορδόνι παπουτσιών από πίσω. Το πάνω μέρος το είχαν αφήσει στην Σκανδιναβία. Παρατήρησα ότι τις σεβάστηκαν πολλοί αφού κανείς δεν τις προσπερνούσε, μιλάμε για ουρές από πίσω τα λιγούρια.
Αμ΄οι άλλοι, οι ροζουλί στο χρώμα του βρασμένου αστακού ξανθοί πιτσιρικάδες με τα σορτς και τη σαγιονάρα δίχαλο πάνω στα μηχανάκια; Οι ίδιοι και οι ίδιες θα πάνε το βράδυ στον Πλατανιά, στη Χερσόνησο, στα Μάλια, θα γίνουν τάπα από τα σφηνάκια και τα νίτρα μέχρι τα όρια της λιποθυμίας και μετά θα ανέβουν στα σκουτεράκια για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο τους. Όπως ακριβώς και στην πατρίδα τους…

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t