zodia chillinΚριός: Έρωτας: Tα πράγματα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αναβάλλετε τα σημαντικά ερωτικά καλέσματα για αργότερα. Επαγγελματικά: Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας, εκτιμήστε την εργασία τους και ανταμείψτε τους ηθικά και υλικά.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η στάση που έχετε υιοθετήσει είναι αρκετά εκνευριστική και το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να επιδεινώνετε τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Το διάστημα αυτό σας υποχρεώνει να αντιμετωπίσετε σε βάθος τις αλλαγές στα οικονομικά σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Το διάστημα αυτό φέρνει τριγμούς στη σχέση σας. Φροντίστε να διατηρήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην προσωπική σας σχέση. Επαγγελματικά: Κάποιοι που σας υποστήριξαν στην αρχή της καριέρας σας, τώρα είναι και πάλι πλάι σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Δεν είστε σε φάση προσφοράς, αλλά τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται. Επαγγελματικά: Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και μη δημιουργείτε δυσάρεστο κλίμα στον χώρο εργασίας σας, γιατί έχετε αρχίσει να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα γύρω σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 787: Ο Αλέξης επέστρεψε...

 

Λέων: Έρωτας: Ακόμα και μέσα στο δύσκολο κλίμα που δημιουργεί η εβδομάδα θα βγείτε κερδισμένοι συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Δεν είστε ευνοημένοι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά. Προσέξτε ιδιαίτερα υποθέσεις κληρονομιάς για να μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι.

 

Παρθένος: Έρωτας: Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας, γιατί δεν έχετε πολλά περιθώρια πλέον. Μην ποντάρετε στην υπομονή του/της συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Πολλές οι αναβολές των σχεδίων σας, όμως, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Όλα θα επανέλθουν στον κανονικό τους ρυθμό.

 

Ζυγός: Έρωτας:Η ανάμιξη κάποιων ανθρώπων στην αισθηματική σας ζωή σάς απέφερε μόνο στεναχώρια και πίκρα. Απαλλαχθείτε από αυτούς όσο είναι καιρός. Επαγγελματικά: Θα δημιουργηθούν προβλήματα με τα περιουσιακά σας. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή, ενώ φροντίστε για τη λύση των προβλημάτων το ταχύτερο δυνατόν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ασχοληθείτε αποκλειστικά με τα προβλήματα του συντρόφου σας και ακούστε με μεγάλη προσοχή όλα όσα έχει να σας πει. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα σάς έχει αγχώσει, με αποτέλεσμα να θέλετε αλλά να μην μπορείτε να ξεμπερδέψετε με καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

Τοξότης: Έρωτας:Το διάστημα αυτό δεν είναι και τόσο υπέροχο. Κάποιοι ίσως ανταλλάξετε πικρά λόγια με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επαγγελματικά: Έχετε μια τάση να τα ξέρετε όλα. Αποβάλετε αυτή τη συνήθεια και ακουστέ με ευρύ πνεύμα τις συμβουλές των άλλων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Κάποιοι πέταξαν τις μάσκες και έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Τίποτα, όμως, δεν πρέπει να σας τρομάζει, γιατί σε λίγο όλα θα είναι ένα μακρινό παρελθόν. Επαγγελματικά: Αποδείξτε ότι είστε ικανοί να χειριστείτε λεπτές υποθέσεις και ότι μπορείτε να επιλύσετε παράλληλες καταστάσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αντιδράτε με πολύ άσχημο τρόπο σε αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας. Δείξτε τον καλό σας εαυτό, μπορείτε, έστω κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Επαγγελματικά: Μελετήστε εξονυχιστικά τα υπέρ και τα κατά των προτάσεων που σας έχουν γίνει και καλύτερα να αναβάλετε κάποιες αποφάσεις για μετά το καλοκαίρι.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Στο διάστημα αυτό ένας κύκλος απωλειών έδωσε το παρών του και έκλεισε, τώρα πια τα πράγματα έχουν λαμπρό μέλλον. Επαγγελματικά: Την αίσθηση μοναξιάς που ζείτε κάποιες φορές την έχετε προκαλέσει, αποκλειστικά και μόνο, οι ίδιοι.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/