zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η αγανάκτηση και ο θυμός έχουν φωλιάσει μέσα σας και σας αναγκάζουν να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις. Επαγγελματικά: Πρέπει να βιαστείτε γιατί τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για εξορμήσεις, για να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Έχετε ταλαιπωρηθεί συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να μην ανοίγετε εύκολα την καρδιά σας. Επαγγελματικά: Τα προβλήματα είναι τεράστια και δεν ξέρετε πώς να τα βάλετε σε τάξη. Στην εργασία σας κάποιοι μπαίνουν εμπόδιο στην άνοδό σας. Βάλτε τους στη θέση τους.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα περιθώρια στενεύουν, κάντε τις πρώτες κινήσεις καλής θέλησης προς τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Καλή είναι η ξεκούραση, αλλά για εσάς είναι πολυτέλεια αυτό τον καιρό, γιατί οι εκκρεμότητές σας είναι πολλές και πρέπει να τακτοποιηθούν.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αν αποφασίσατε να πείτε με ειλικρίνεια ό,τι σκέφτεστε, τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ακούσετε και αλήθειες που μπορεί να σας πικράνουν. Επαγγελματικά: Το ενδιαφέρον σας έχει μετατοπιστεί στα οικονομικά του σπιτιού σας και στα περιουσιακά σας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Λέων: Έρωτας: Είναι κατάλληλη η εποχή για να βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Τον είχατε παραμελήσει τελευταία. Επαγγελματικά: Στα οικονομικά σας κάντε μικρά και σταθερά βήματα αυτό το διάστημα. Δεν σας ευνοούν τα μεγάλα άλματα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Θα πρέπει να του συγχωρήσετε τα λάθη του παρελθόντος και να εγκαινιάστε μια νέα περίοδο στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Μεγάλες πιέσεις ασκούνται στα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ανάλογα με τις επιλογές σας, ανάλογες θα είναι οι εξελίξεις και η πορεία των αισθηματικών σας. Επαγγελματικά: Θα πρέπει να διαχωρίσετε με ορθό τρόπο τις ευθύνες των συνεργατών σας, ώστε να είστε μέσα στις προθεσμίες που σας δόθηκαν.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας δώσει ό,τι του ζητήσετε. Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Διαλέξτε με μεγάλη προσοχή αυτά που εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα σας.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Τοξότης: Έρωτας: Έστω κι αν νιώθετε μόνοι, υπάρχει κάποιος που είναι πρόθυμος να είναι κοντά σας και στις κακές και στις καλές στιγμές σας. Απλά δώστε του λίγη σημασία. Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να δώσετε τις συμβουλές και την βοήθεια που χρειάζονται οι συνεργάτες σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Χρειάζεται ανανέωση στη σχέση σας, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε επώδυνες αποφάσεις. Επαγγελματικά: Πολλές οι προτάσεις για συνεργασία, όμως, προσοχή γιατί πολλές από αυτές είναι μάλλον λόγια.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μη δείχνετε τον εκνευρισμό σας, συζητήστε και προσπαθήστε να λύσετε με διάλογο όσα προβλήματα προκύπτουν στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Οι προτάσεις αλλά και οι γνωριμίες αυτή της περιόδου, αν αξιοποιηθούν σωστά, θα βοηθήσουν την επαγγελματική άνοδό σας.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Το κλίμα στη σχέση σας είναι καλύτερο και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Επαγγελματικά: Προσεγγίστε με διπλωματικό τρόπο τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους ευγενικά τη συμβολή τους για την επιτυχία των στόχων σας.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/