PRE-PARTY AT ICE CLUB
Pre-party με δώρα και εκπλήξεις επιφυλάσσει το βράδυ της Τρίτης στους φίλους του Ρεθύμνου. Το Chania Beach Party σε συνεργασία με το Sinners Party βάζουν για τα καλά σε ρυθμούς CBP, τους φίλους του Ρεθύμνου. Συλλεκτικά δώρα, δωρεάν εισιτήρια και πολλές ακόμα εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι ιθύνοντες του Chania Beach Party σε όλους τους φίλους του Ρεθύμνου που θα επιλέξουν το Ice για τη διασκέδαση τους.

FROM ULTRA TO CBP19
Οι Divolly & Marward είναι οι φετινοί headliners του Chania Beach Party 2019. To House ντουέτο από τη Σερβία που μόλις πριν από μία εβδομάδα έκανε την εμφάνιση του στο Ultra, ένα από τα μεγαλύτερα dance festival της Ευρώπης, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τη Κρήτη.

Ο ενθουσιασμός τους δε κρύβεται που θα έρθουν στο νησί μας και πόσο μάλλον στο Chania Beach Party. Άλλωστε ένα από τα κομμάτια τους είχε αποτελέσει το soundtrack του CBP aftermovie του 2017.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε live σε μια μοναδική εμφάνιση τη Παρασκευή 9 Αυγούστου στη παραλία της Αγίας Μαρίνας.

CBP ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ
Μια πολύ σημαντική συνεργασία εξασφάλισε το Chania Beach Party και δεν είναι άλλη, από αυτή με το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου. Το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού θα προβάλλεται στο κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ, αλλά και στα λεωφορεία με αφίσα ή στην οθόνη τους, καθημερινά για σχεδόν 10 μέρες πριν το beach party.

Πέραν τούτου, συμφωνήθηκαν επιπλέον δρομολόγια την ημέρα του party, ώστε να μετακινηθεί με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ο κόσμος που θα θελήσει να διασκεδάσει στο CBP19. Τα δρομολόγια έχουν ως εξής: Εως τις 00.00 ανά 15 λεπτά / Εως τις 03.00 ανά μισή ώρα / Εως το πρωί ανά μία ώρα.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΣΤΟ CBP
To Ακταίον είναι ένας ακόμα υποστηρικτής που αγκαλιάζει το Chania Beach Party.

Για ακόμα μία φορά το αγαπημένο καφέ το Κουμ Καπί δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του σε ότι καλό γίνεται στη πόλη μας.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τη στήριξη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ GO HANIA
Στο νέο Go Hania που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες φιλοξενείται ένα εκτενές αφιέρωμα στο Chania Beach Party 2019.

Το αγαπημένο περιοδικό της πόλης προβάλει για ακόμα μια φορά όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το event και το λόγο που δε πρέπει κανείς να λείψει από το φετινό.