zodia chillinΚριός: Έρωτας: Έχετε μια έντονη ανάγκη για ανανέωση, αλλά καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν δεσμευθείτε στον πρώτο τυχόντα που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτή σας την ανάγκη. Επαγγελματικά: Μια συνεχώς αυξανόμενη οικονομική πίεση θα αρχίσετε να αισθάνεστε από εδώ και μπρος.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η αντίδραση του συντρόφου σας είναι, μάλλον, δικαιολογημένη αφού η αιτία όλων των στραβών της σχέσης σας είστε εσείς. Επαγγελματικά: Πολύ σύντομα θα δείτε να έρχεται η δικαίωσή σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη καμπή, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίζει να δείξετε όλο σας το πάθος και την αγάπη σε αυτούς που πρέπει. Επαγγελματικά: Το να καταφύγετε σε ακραίες λύσεις δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, ενώ θα έχει αντίθετα αποτελέσματα στα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το μοναδικό καταφύγιο σας σε κάποιες δύσκολες ώρες θα μπορούσε να είναι η αγκαλιά κάποιου που νοιάζεται πραγματικά για εσάς. Επαγγελματικά: Μερικοί θα αφήσουν πίσω τους έναν χώρο εργασίας, κάποιες συμφωνίες ή κάποιους κακούς συνεργάτες αυτό, το διάστημα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Λέων: Έρωτας: Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δεν είναι αυτή που περιμένατε. Μην παραιτηθείτε από την προσπάθεια να ανανεώσετε τη σχέση σας. Επαγγελματικά: Μην αφήσετε να παρασυρθείτε από τα αντιδραστικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, γιατί κάτι τέτοιο θα αποβεί σε βάρος σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Θα πρέπει να δώσετε μάχες για να υπερασπιστείτε την σχέση σας. Δεν έχετε αλλά περιθώρια ελιγμών. Επαγγελματικά: Η φιλοδοξία σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Ζυγός: Έρωτας: Ίσως θα πρέπει να προσγειωθείτε λιγάκι στην πραγματικότητα και να αξιολογήσετε πιο ορθολογικά τους ανθρώπους που επιλέγετε για ερωτικούς συντρόφους. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν ευνοούν τις συγκρούσεις και τις ανοιχτές ρήξεις με ανώτερους και συνάδελφους, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Θέλετε, επιτέλους, να νιώσετε ότι υπάρχει κάποιος δίπλα σας, ο οποίος σας νοιάζεται και είναι συνεχώς στο πλάι σας. Επαγγελματικά: Περισσότερη ευελιξία και συνέπεια θα βοηθούσε πολύ την ανοδική σας πορεία.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Τοξότης: Έρωτας: Μην προκαλείτε με τις ενέργειές σας τον σύντροφο σας, είναι το ίδιο ταλαιπωρημένος όπως και εσείς. Ας είστε πιο συγκαταβατικοί αυτό το διάστημα. Επαγγελματικά: Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι για τα οικονομικά σας, ενώ τα έσοδα σας θα είναι περιορισμένα. Καιρός να κάνετε κάποιες προετοιμασίες.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν δεν θέλετε να μείνετε κάποια στιγμή στα κρύα του λουτρού, κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Το κλίμα της συνεργασίας έχει χαθεί, είτε σας αρέσει είτε όχι. Καιρός να ψάξετε για νέες συνεργασίες και επενδύσεις.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί άσχημες εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα. Ευνοεί τους χωρισμούς και τα διαζύγια, αλλά και νέες εξελίξεις μέσα από νέες σχέσεις. Επαγγελματικά: Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε και ρυθμούς, αλλά και τακτική στην προσέγγιση επαγγελματικών σας θεμάτων.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Με ψυχραιμία κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να αποβάλετε την ανασφάλεια που νιώθετε μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Βιάζεστε πολύ για να καταλήξετε σε συμπεράσματα, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σημαντικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Πηγή: http://like.philenews.com/