GET READY TO ROLL WITH SOL
Θέλεις τα μπυράκια σου στη παραλία μαζί με τη παρέα σου το βράδυ της 9ης Αυγούστου δεν έχεις παρά να επιλέξεις την προσφορά των 12 Sol beers.

Ουσιαστικά πληρώνεις 10+2 δώρο και παίρνεις και δώρο δύο συλλεκτικά beach bags!!!

Σερβίρονται με Sol bucket για να τις διατηρήσεις κρύες καθ’όλη τη διάρκεια της βραδίας! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

ΚΛΕΙΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ELIT PRIVE
Αν θέλεις να απολαύσεις την πιο “Elit” εμπειρία στο Chania Beach Party ένας τρόπος υπάρχει.

Κλείνεις τραπέζι στα VIP, παραγγέλνεις τη Stoli Elit σου, έχεις το καναπεδάκι σου και εμείς σου προσφέρουμε δωρεάν sushi για σένα και τη παρέα σου, σε συνεργασία με το καλύτερο εστιατόριο Ασιατικής Fusion κουζίνας της πόλης.

Το Baotao είναι εδώ για να σας χαρίσει τη πιο premium εμπειρία, μόνο στο Chania Beach Party.

THE NEW CBP TEASER IS UP
To νέο video teaser του Chania Beach Party προβάλλεται ήδη σε facebook και instagram, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα προηγούμενα party, υπενθυμίζοντας τις μαγικές στιγμές που έχει χαρίσει αυτό το party όλα αυτά τα χρόνια. Χιλιάδες clubbers, τεράστια ονόματα της dance σκηνής και αξέχαστες εμπειρίες περνούν από την οθόνη σε λίγα δευτερόλεπτα, υπενθυμίζοντας πόσο μαγική είναι αυτή η εμπειρία. Την επιμέλεια του teaser έκανε ο Νίκος Μαρκάκης.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

FROM RETHYMNO WITH LOVE
Οι djs που θα εκπροσωπήσουν το Ρέθυμνο στο Chania Beach Party ανακοινώθηκαν τη προηγούμενη βδομάδα!

Ο Alex Moumouris που έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο Chania Beach Party πλαισιώνεται από το νεοφερμένο D-Mathes και υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό back2back set που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η χημεία των δύο τους είναι δεδομένη, μιας και χρόνια τώρα μοιράζονται τα decks, οπότε όλοι αναμένουμε με αγωνία την κοινή τους εμφάνιση στις 9 Αυγούστου.

WARRIORS ARE BACK
Οι Warriors μετρούν πολλά χρόνια στο Chania Beach Party.

Έτσι λοιπόν για μία ακόμα χρονιά ο Lefteris55 & o Saxoman έχουν ξεκινήσει πρόβες για να παρουσιάσουν το δικό τους μοναδικό dj & live saxo show.

Οι φίλοι που έρχονται κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία, ενώ όσοι δεν τους έχουν ξαναδεί σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την συνύπαρξη του σαξόφωνου και των ηλεκτρονικών ήχων.

Η ΜΟΒΙΑΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ CBP

Η MOBIAK είναι και αυτή Chania Beach Party.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

Ναι…η κορυφαία εταιρία του είδους της ετοιμάζεται να εφοδιάσει το beach party με περισσότερα από 350 κιλά φιάλες αέριο για να οπλίσουν τα CO2 GUNS.

Τόσο άζωτο δεν έχεις ξαναδεί ποτέ…αυτό να το θυμάσαι!!!

PROMO TEAM IS READY
Από τις 1 Αυγούστου ξεκινάει και επίσημα η προωθητική ομάδα να σαρώνει τις παραλίες, τα καφέ και τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Η ομάδα του CBP είναι εφοδιασμένη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και είναι έτοιμη να σας λύσει κάθε απορία που αφορά το μεγαλύτερο beach party που έγινε ποτέ στο νησί.