zodia chillinΚριός: Έρωτας: Καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε τη στιγμή αυτή να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχετε με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Εργάζεστε με έντονους ρυθμούς. Όμως, παρά την προσπάθειά σας κάποιες απογοητεύσεις καραδοκούν, αν και θα είναι προσωρινές.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθείτε να είστε στην ουσία μόνοι σας, ακόμη κι αν έχετε κάποιο σύντροφο. Επαγγελματικά: Σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας, χωρίς όμως να εκμεταλλευθείτε τους άλλους.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ένας θυελλώδης έρωτας σάς περιμένει μέσα από τις κοινωνικές επαφές σας. Κάποιοι ίσως θελήσουν να αναθερμάνουν μια παλιά σχέση. Επαγγελματικά: Το εργασιακό σας μέλλον είναι αβέβαιο, όμως, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αλλαγές με οποιοδήποτε κόστος.

 

Καρκίνος: Έρωτας: : Για όσους επιδιώκουν να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα, αυτή την εποχή οι θαυμαστές σας δεν θα σας αφήνουν σε ησυχία. Επαγγελματικά: Αν πρόκειται να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, κάντε το αυτή την εβδομάδα ή καλύτερα αναβάλετέ το για αργότερα.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Λέων: Έρωτας: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Ίσως να συναντήσετε την ευκαιρία της ζωής σας. Επαγγελματικά: Είναι επιζήμιο για τα συμφέροντα σας να έρθετε σε σύγκρουση με συνάδελφους. Ίσως να διακυβεύσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Παρθένος: Έρωτας: Πολύ πιο γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας αξίζει. Επαγγελματικά: Θα πρέπει από τώρα να καθορίσετε τα όρια μέσα στα οποία είστε διατεθειμένοι να ανεχθείτε τις παρεμβάσεις τρίτων.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι στην αγκαλιά κάποιου ανθρώπου που θα μπορεί να εκτιμήσει τις αρετές του χαρακτήρα σας. Επαγγελματικά: Δεν έφτασε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου που θα φέρει τις μεγάλες ευκαιρίες για το οικονομικό άλμα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αποφύγετε να δημιουργήσετε προβλήματα στον σύντροφο σας, όσο κι αν δεν σας ικανοποιεί η στάση του απέναντί σας. Επαγγελματικά: Κάποια γεγονότα αυτή την εποχή θα σας προκαλέσουν ανησυχίες, αλλά όχι απώλειες.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Τοξότης: Έρωτας: Το μόνο που αναζητάτε αυτή την περίοδο είναι μικρής διάρκειας τρυφερές περιπέτειες. Έχετε αναρωτηθεί το γιατί; Επαγγελματικά: Προσέξτε να μην φανείτε ανεπαρκείς στην επαγγελματική σας πρόσφορα, γιατί αλλιώς καήκατε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ερωτικοί αντίπαλοι γίνεστε ξαφνικά με τον σύντροφο σας. Βρείτε τρόπο να γεφυρώσετε τις αντιθέσεις σας, αφού μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Επαγγελματικά: Κάποια άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις και κατέχουν εξουσία, θα σας κάνουν έντονη κριτική.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Σταδιακά η μιζέρια εξαφανίζεται από τη σεξουαλική σας ζωή. Αυτό σας δίνει την ευχέρεια να ζήσετε όλα όσα ονειρευόσασταν. Επαγγελματικά: Η τύχη είναι ευνοϊκή απέναντι σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας θέματα, αρκεί να μην ολιγωρήσετε και χάσετε τις εξελίξεις.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Ηρεμήστε και προσπαθήστε να αποκαταστήσετε τις διαταραγμένες σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Επαγγελματικά: Θα υποχρεωθείτε να κάνετε μεγάλα βήματα και μάλιστα με γοργό ρυθμό.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/