Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από πολύμηνη προετοιμασία και κάτω από αντίξοες συνθήκες ο Παντελής με την στήριξη όλου του χανιώτικου κοινού και την αμέριστη συμβολή των χορηγών μας, έδωσε ένα βροντερό παρών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στα ύψη κάνοντας μας για ακόμα μια φορά όλους υπερήφανους. Στους κορυφαίους αγώνες του κόσμου Mr. Olympia Pro Powerlifting που πραγματοποιήθηκαν στο Las Vegas στις 13-14-/9 ο Χανιώτης πρωταθλητής απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στην κατηγορία των 125 κιλών.

Έλαβε μέρος και τις δυο μέρες των αγώνων και κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του από την πρώτη κιόλας μέρα κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια και 1 ασημένιο.


Την πρώτη μέρα λαμβάνοντας μέρος στο (Single ply Bench Press)-(Multi ply Bench Press)-(Raw Deadlift)-(Single ply Deadlift) κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια και 1 ασημένιο. Ταυτόχρονα με την επίδοση του αυτή σε συνδυασμό του συνόλου κιλών που κατάφερε να σηκώσει και το σωματικό του βάρος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του γενικού τίτλου (WILKS) που αυτομάτως τον χρίζει κορυφαίο αθλητή και παγκόσμιο πρωταθλητή για ακόμα μια φορά στην κατηγορία των 125 κιλών.

Διαβάστε επίσης  "Μαζί" θα τα καταφέρουμε

Την δεύτερη μέρα λόγο ενός τραυματισμού στο πόδι, στον (ραπτικό μυ) που είχε κόψει την περίοδο της προετοιμασίας του στα Χανιά, και επανήλθε στους αγώνες καθώς αποδείχτηκε ότι δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως…. δυο νέους μικροτραυματισμούς που είχε στο χέρι και στους ραχιαίους από την υπερπροσπάθεια της πρώτης μέρας , δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του στο Powerlifting.

Θα μπορούσε να συνεχίσει την προσπάθεια του ρισκάροντας για έναν νέο και σοβαρότερο τραυματισμό, αλλά σκεπτόμενος το μέλλον του στο αθλητισμό επέλεξε να σταματήσει. Κρατώντας λοιπόν τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή του γενικού συνόλου (WILKS) Best lifter ανέβηκε για ακόμα μια φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα κρεμασμένο στο στήθος του.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗ !!!!!! Σ’ ευχαριστούμε θερμά μέσα από τα βάθη της καρδίας μας, για την χαρά που μας έδωσες και για την υπερηφάνεια που μας κάνεις να νιώθουμε ως Έλληνες κάθε φορά που αγωνίζεσαι !!!!

Διαβάστε επίσης  Δεν υπάρχει θέμα αστικής ευθύνης για τις τουριστικές επιχειρήσεις από κρούσμα κορωνοϊού