Το Ακταίον ετοιμάζεται να φορέσει τα χειμερινά του και όπως όλα δείχνουν η φετινή θα είναι η χρονιά του, μιας και ο χώρος επεκτάθηκε, διαχωρίζοντας με αυτό τον τρόπο το live από αυτόν του καφέ, η αυλή είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πολύ περισσότερο κόσμο, ενώ το αγαπημένο στέκι όσων αγκάλιασαν τις live βραδιές θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση μιας και ο εσωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί διαφορετικά. Όλοι αναμένουν με αγωνία το ξεκίνημα, ενώ η επέκταση του χώρου θα επιτρέψει την παρουσία ακόμα μεγαλύτερων σχημάτων πέρα από τα σύνορα της Κρήτης. Εδώ θα είμαστε κάθε βδομάδα να σας ενημερώνουμε για τα τεκταινόμενα του Aktaion…ως τότε υπομονή!

Το 5IVE STREETS, το Cafe-Market που ενώνει 5 δρόμους στο κέντρο της πόλης είναι προ των πυλών. Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Στέλιου Καβρουδάκη να δημιουργήσει ένα χώρο που θα συνδυάζει τον καφέ, την ψυχαγωγία, αλλά και επιλεγμένα είδη mini market στην οδό Μαρκου Μπότσαρη & Αποκορώνου 72 ολοκληρώνεται και πρόκειται να λειτουργήσει τις προσεχείς μέρες.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς και απομένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές για την έναρξη λειτουργίας του χώρου. Με προσεγμένο καφέ, αλλά και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών το 5IVE STREETS έχει στόχο να γίνει αγαπημένο meeting point αλλά και must επιλογή για το καφέ και το snack σας στο γραφείο ή τη δουλειά.

Αν και λίγο καιρό μαζί μας, το JAR έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τη πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, δίνοντας νέα πνοή στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Ιδανικό για πρωινό, brunch και χαλαρό καφεδάκι, ιδανική απόδραση για το βράδυ με επιλεγμένα κοκτέιλ μέσα στη φύση και το πράσινο του πάρκου, το JAR ήρθε για να μείνει.

Αν δεν το έχεις επισκεφθεί ακόμα, επιβάλλεται μια βόλτα…εμπιστέψου μας και δε θα χάσεις!

Αρκεί μια βόλτα στο Κουμ Καπί για να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Σε αυτό έχει συμβάλει και η άφιξη του νέου καφέ Avli. Εκεί όπου στεγαζόταν παλιότερα το Παρα Πέντε, σήμερα βρίσκεται η πιο ευρύχωρη και πιο καλαίσθητη «αυλή». Από νωρίς το πρωί ως και το βράδυ το καφέ “AVLI” προσφέρει προσεγμένο καφέ, επιλογές για brunch, μακαρονάδες και λαχταριστά burgers που θα λατρέψεις. Οσο για το βράδυ, αρκεί μια ματιά στο cocktail list για να καταλάβεις ότι έχεις βρει το νέο σου hot spot! Ένα είναι σίγουρο…όποια ώρα και να το επισκεφθείς σίγουρα θα το λατρέψεις.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

Ένα καλό πρωινό είναι ο ιδανικός τρόπος να αρχίσεις τη μέρα σου. Ευτυχώς για μας ήρθε μια νέα άφιξη στο χώρο του πρωινού που υπόσχεται να μας χαρίσει ένα πλήρες, αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένο πρωινό, με θρεπτικές αξίες και ξεχωριστούς συνδυασμούς που θα κάνουν την πρωινή μας απόλαυση «τελετουργικό».

Το breakfastin.gr στη Λεωφόρο Καζαντζάκη 97 φθάνει και στη πόρτα του σπιτιού σας με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2821 800021.

Για όσους πάλι θέλουν να απολαύσουν το πρωινό τους “in house”, θα έχουν τη χαρά να εισπράξουν την ευγένεια, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση της ομάδας του breakfastin.gr…η επιλογή δική σας!

Το Italian Factory Outlet υποδέχεται το Φθινόπωρο με νέες παραλαβές, αλλά και νέες συνεργασίες που αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλο θόρυβο στην αγορά.

Σύντομα τα νέα θα είναι ανακοινώσιμα στο ευρύ κοινό, όμως μέχρι να συμβεί αυτό, πάρτε μια γεύση από μερικά από τα Best Sellers που καταφθάνουν καθημερινά στα Italian Factory Outlets στις πιο προσιτές τιμές, σε Κλαδισσό, Πλατανιά, Κουνουπιδιανά.