Μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι κάθε είδους ατύχημα μπορεί να αποφευχθεί με την κατάλληλη προετοιμασία – πνευματική, όντας σε εγρήγορση (σαν videogame όπως λέγαμε την προηγούμενη βδομάδα), αλλά και με την καθημερινή χρήση όλου του προστατευτικού εξοπλισμού (κράνους, μπουφάν, γαντιών, παντελονιού, μπότας, αερόσακου, χάντρας θαλασσιάς, κομποσκοινίου και λοιπών). Ε λοιπόν κάναμε λάθος.
Βλέποντας από κάμερες τα βίντεο των τριών πιο πρόσφατων περιστατικών, αναθεωρούμε την άποψή μας και θεωρούμε πλέον ότι κάποια ατυχήματα είναι αναπόφευκτα. Βλέποντας το αυτοκίνητο να περνάει στο αντίθετο ρεύμα και να θερίζει το σκούτερ στο Ηράκλειο, προσπαθήσαμε να μπούμε στην θέση του άμοιρου αναβάτη. Κανένα περιθώριο αντίδρασης, εκεί που πήγαινε,ΜΠΑΜ: ήχος και φως. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το καντήλι σου έμεινε από λάδι. Χθες στον παράλληλο από το κατάστημά μας, 19χρονος με αυτοκίνητο περνάει ΣΤΟΠ από αυτά που δεν περνιούνται με τίποτα, χτυπάει ένα σκούτερ με δυο άτομα, τα βλέπει λιπόθυμα στο πεζοδρόμιο, το σκέφτεται δύο δευτερόλεπτα και εξαφανίζεται. Εκεί που πήγαιναν ωραίοι, ΜΠΑΜ: ήχος και φως, αλλά αυτοί την έβγαλαν καθαρή (σχετικά). Στην τρίτη περίπτωσή μας, περίμενε στο φανάρι ο άνθρωπος. Ρελαντί, κόκκινο στο καρακέντρο της πόλης, πατ πατ πατ (δικύλινδρο), ΜΠΑΜ: ήχος χωρίς φως. Τον χτύπησε θείος μπαμπέσικα από πίσω. Πισώπλατα ο προδότης.
Ε, αυτά δεν αποφεύγονται. Είναι σαν να πέφτει η γέφυρα που διασχίζεις. Σαν να προσγειώνεται πιάνο στο κεφάλι σου. Εύχεσαι να είσαι τυχερός, να σε προστατεύει ο φύλακας άγγελός σου, η Παναΐτσα, ο Αλλάχ, ο Γιαραμπής και όλοι οι Θεοί του κόσμου, φορώντας πάντα όσο πιο πολλά μπορείς. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t