HΟΤ

ΧΟΑΚΙΝ ΦΟΙΝΙΞ
O Χοακίν Φοίνιξ είναι αναμφίβολα πιο hot από ποτέ και όπως όλα δείχνουν έχει πάρει το οσκαρ α ανδρικού στη τσέπη του με την πολυαναμενόμενη ταινία Joker. Οι κριτικές είναι διθυραμβικές τόσο για τη ταινία όσο και για την ερμηνεία του.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Η Κατερίνα Στεφανίδη έλαβε μία ακόμα σημαντική διάκριση μιας και εξελέγη στην επιτροπή αθλητών της IAAF. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επι κοντώ είναι αναμφίβολα το καμάρι του Ελληνικού Στοίβου και μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Μετά και το νέο στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής αήττητη από πολύ νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας, έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 8 πόντων από τη Σίτι. Όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι η χρονιά της.

ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ διαγράφει μια εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League, αποτέλεσμα της υγείας και του επαγγελματισμού που επικρατεί στο σωματείο, έπειτα από την έλευση του νέου προέδρου και την στελέχωση του με ένα ικανό επιτελείο με όραμα. Ένα μπορώ να πω…ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

ΝΟΤ

VAR
Το VAR στην Ελλάδα μόνο καλές εντυπώσεις δεν έχει αφήσει και δυστυχώς όπως μάθαμε έφθασε στη χώρα μας με ελλείψεις, είτε λόγω budget είτε για άλλους λόγους. Δυστυχώς η λανθασμένη του χρήση στοίχισε τους τρεις βαθμούς στο Παναθηναϊκο και κλονίστηκε βαθύτατα η αξιοπιστία του.

ΤΟΥΡΚΟΙ
Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν και να δημιουργούν προβλήματα σε όλα τα μέτωπα, προκαλώντας διαρκώς με τη στάση τους. Οι γεωτρήσεις που ετοιμάζονται να κάνουν αναμφίβολα αποτελούν τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και φοβάμαι πως πολύ σύντομα θα έχουμε αρνητικές εξελίξεις.

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ & ΤΟΤΕΝΑΜ
Γιουνάιτεντ και Τότεναμ συνεχίζουν την κατρακύλα σε Αγγλία και Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και στις δύο ομάδες. Το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα θα είχαν ήδη απομακρυνθεί και οι δύο προπονητές. Αυτά φυσικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

BAD WEATHER
Οι τόσο ακραίες μεταβολές του καιρού προμηνύουν ένα πολύ δύσκολο χειμώνα και πολύ φοβάμαι ότι για ακόμα μία φορά δεν είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ένα ακόμα τέτοιο χειμώνα όπως το περυσινό. Ας ελπίσουμε τουλάχιστο να μη θρηνήσουμε θύματα.