zodia chillinΚριός: Έρωτας: Μην παραμελείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι διαλέξτε καλύτερα αυτήν τη φορά για να μην απογοητευθείτε. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα προσπαθεί να σας διδάξει ότι με τίποτα δεν μπορείτε να σταματήσετε τις αλλαγές που έρχονται. Αργά ή γρήγορα τα μπερδέματα θα δώσουν τη θέση τους σε ισορροπίες.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Όσοι δεν νιώθετε ιδιαίτερα σίγουροι για το πού βρίσκεστε, οι αστρολογικές όψεις δεν βοηθούν να αποκρυσταλλώσετε άποψη και ενδεχομένως να σας σπρώξουν στην αναζήτηση κάποιων φλερτ. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα φέρνει κάποιες στιγμές ένα χάος, λόγω καθυστερήσεων και υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων αποφάσεων.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα λόγια είναι φτωχά και τα συναισθήματα εκρηκτικά. Οι ερωτικές σας αναζητήσεις δεν έχουν τέλος. Επαγγελματικά: Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις τριβές με θυμωμένους ανθρώπους και συνεργάτες για να παραμείνετε δημιουργικοί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Το διάστημα αυτό επισημαίνει την ανάγκη του τέλους, του γκρεμίσματος, των ξεκαθαρισμάτων που θα φέρουν νέες προοπτικές. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα εκλιπαρεί κυριολεκτικά για αναζήτηση ισορροπιών, τονίζοντας την ανάγκη συγχωνεύσεων, συνυπάρξεων, νέων συμμαχιών.

Διαβάστε επίσης  Ψώνια στα μαγαζιά: 13032 ο νέος πενταψήφιος αριθμός – Πώς θα λειτουργεί

 

Λέων: Έρωτας: Η εβδομάδα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας αλλά και την γοητεία σας. Επαγγελματικά: Όσο πιο ευχάριστη είναι η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο, τόσο πιο ευχάριστη θα αποδειχθεί για εσάς η κάθε σας μέρα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Δείξτε προσοχή στις εκκλήσεις παιδιών και αγαπημένων σας ανθρώπων που το μόνο που ζητούν, είναι να δείτε και τη δική τους άποψη. Επαγγελματικά: Σας βγαίνει η πίστη αλλά το καρβέλι θα το βγάλετε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η εβδομάδα επηρεάζει με γλυκό τρόπο κάθε σας επαφή. Ελέγξτε τα απωθημένα σας και προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε τις ανασφάλειές σας. Επαγγελματικά: Έχετε τον τρόπο σας να τα βγάλετε πέρα αυτό το διάστημα. Άλλοι καταφεύγοντας σε παιχνίδια και ρίσκα και άλλοι απλά σπάζοντας τους κανόνες.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Από πλευράς σταθερών καταστάσεων σε αυτή τη φάση, σίγουρα δεν πρόκειται να βρείτε καλύτερο. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα φέρνει πολύ σημαντικές προτάσεις συνεργασίας, άλλες πάνω από το τραπέζι και άλλες κάτω από το τραπέζι.

Διαβάστε επίσης  Καρναβάλι Ρεθύμνου: Θλίψη και απογοήτευση για την ακύρωση του για δεύτερη συνεχή χρονιά

 

Τοξότης: Έρωτας: Η εβδομάδα φέρνει ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα με τα οποία έχετε χαθεί, χωρίς όμως να χαθεί αυτό το βαθύ δέσιμο που μπορεί να σας έδενε στο παρελθόν. Επαγγελματικά: Όσο καλές και να είναι οι εμπνεύσεις σας, δεν παύουν να φέρνουν αναστατώσεις στα επαγγελματικά σας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το διάστημα προσφέρει έρωτες που θα σας δέσουν μεταξύ σας με τα αόρατα νήματα της ευτυχίας. Επαγγελματικά: Τρέχετε και δεν φτάνετε μετά τα όσα έχετε κάνει. Λύσεις δεν πρόκειται να βρείτε τώρα γι’ αυτό στρέψτε αλλού την προσοχή σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η ταχύτητα με την οποίαν κινείστε και εσείς και το έτερον ήμισυ, δεν βοηθά να βρεθείτε. Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανό σε αυτή τη φάση να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι που σας στηρίζουν κοιτάνε πλέον τη δική τους πλευρά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Είναι βέβαιο ότι καμία από τις επαφές αυτού του διαστήματος δεν έχει στόχο να κρατήσει αιώνια. Επαγγελματικά: Κοιτάτε να πάρετε μικρά πράγματα γιατί πάντα κρατάτε στην ατζέντα σας το περιθώριο να ψάξετε ψύχραιμα για ευκαιρίες και συνεργασίες.

Διαβάστε επίσης  To RnD Burgers πάει Burger Fest Home Edition!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/