zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η εβδομάδα κλείνει δίνοντας ευκαιρίες για όλους αυτούς που ονειρεύονται, για όλους αυτούς που αγαπάνε και για όλους αυτούς που θέλουν να αράξουν σε μια αγκαλιά. Επαγγελματικά: Μαζέψτε όλα τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Προετοιμαστείτε για ατέλειωτες ώρες απασχόλησης στην εργασία και πολλές καθημερινές υποχρεώσεις.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η υπομονή που έχετε επιδείξει στα προβλήματα κάποιας σχέσης θα ανταμειφθεί. Επαγγελματικά: Ακόμα κι εσείς που δεν ξέρετε τη λέξη κούραση, κάποια στιγμή σηκώνετε τα χέρια ψηλά. Σπρώξτε δυναμικά. Μπορείτε να κλέψετε την παράσταση στη δουλειά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Πολύ πιθανόν να σας έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι πρέπει να τα βροντήξετε όλα γιατί πνίγεστε. Επαγγελματικά: Πρόσωπα με τα οποία συνδέεστε με φιλικούς δεσμούς, είναι το μεγάλο χαρτί της επιτυχίας σας αυτό το διάστημα. Για να πετύχετε, πρέπει να χτυπήσετε πόρτες και να οργανωθείτε.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Έχετε την τάση να απομονωθείτε ακόμα και από αυτούς που αγαπάτε. Δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση. Επαγγελματικά: Είπαμε να είστε δυναμικοί. Δεν είπαμε, όμως, να γίνετε τραίνο που δεν σταματάει, γιατί θα χάσετε τις ευκαιρίες για να λύσετε διάφορα επαγγελματικά και κοινωνικά μπερδέματα.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Λέων: Έρωτας: Περίεργα παρασκηνιακά παιχνίδια έρωτα και πάθους σάς τραβάνε. Το παρελθόν επιστρέφει ολοζώντανο να διεκδικήσει θέση στην καρδιά σας. Επαγγελματικά: Επαγγελματικά ταξίδια και άνθρωποι που μπορούν να ενισχύσουν τα οικονομικά σας, σας προσεγγίζουν.

 

Παρθένος: Έρωτας: Το μυαλό σας δεν συνεργάζεται. Ότι φλερτάρετε δεξιά και αριστερά είναι το ίδιον της νέας σας συμπεριφοράς. Επαγγελματικά: Πολύ πιθανόν να επικρατήσει ένας μικρός χαμός και μία σχετικά δυσάρεστη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο αυτή την εβδομάδα.

 

Ζυγός: Έρωτας: Στην συναισθηματική σας ζωή κοιτάξτε να περάσετε καλά, αλλά μην κάνετε ότι δεν βλέπετε την κυτταρίτιδα και τα κιλά που βάλατε. Επαγγελματικά: Αποβάλετε όλα αυτά που παρεμβάλλονται ανάμεσα σ’ εσάς και στους άμεσους στόχους σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Με τη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει θα μπορέσετε να χτίσετε το μέλλον σας. Επαγγελματικά: Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο με σκληρή προσπάθεια θα πραγματοποιήσετε μεγάλα κέρδη και σημαντική πρόοδο.

 

Τοξότης: Έρωτας: Ένας αέρας αλλαγών αγγίζει την ερωτική ζωή σας. Θέλετε να τα ανανεώσετε και να τα αλλάξετε όλα. Επαγγελματικά: Ο τρόπος που σκέφτεστε, δήθεν για να διορθώσετε τις γκάφες σας, σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Παιδιά, τέχνη, σύντροφος, όλα πάλλονται από τις εσωτερικές δονήσεις και τη φλόγα σας, ενώ παράλληλα η κούραση, το άγχος και οι υποχρεώσεις, σας εξαντλούν ψυχολογικά. Επαγγελματικά: Αν κάτι δεν πάει καλά, σταματήστε και μην κάνετε το επόμενο βήμα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Ανακαλύπτετε πλευρές του εαυτού σας που δεν φανταζόσασταν και ανάγκες που δεν τολμούσατε να τις ομολογήσετε. Επαγγελματικά: Ίσως η ευκαιρία της ζωής σας να τελειώνετε με κάποιες συνθήκες, υπογραφές και συμφωνίες που δεν σας πάνε πια.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Λαμπεροί και γεννημένοι για τη μεγάλη ζωή, βρίσκετε τον καλύτερό σας εαυτό σε εξόδους και πάρτι, προσκλήσεις. Επαγγελματικά: Οι ορμονικές ανωμαλίες είναι φυσικό επακόλουθο του φόρτου εργασίας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/