Μόλις έριξαν κάτω από την πόρτα μας ένα κατάλογο προϊόντων γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας καταστημάτων με είδη χαμηλής αξίας. Για να ρίξουμε μια ματιά: Νυχτικό και ρόμπα γυναικεία με “πολυτελή επένδυση φλις” κάτω από 10€. Μάλιστα. Σλιπ panty, μπουστάκι και κορσές “για στενότερη εμφάνιση,” κάτω από 30€ όλα μαζί και ένα πατάκι αυτοκινήτου δώρο. Κράνος μηχανής σπαστό… Τιιι; Ε όχι ρε παιδιά, αμπραγιάζ μια στιγμή.
Να πάρεις σώβρακα πολύ οικονομικά που θα τα φορέσεις κάμποσο καιρό το καταλαβαίνω. Να πάρεις εργαλεία τζάμπαμαν για να σφίξεις τη ρόδα του ποδηλάτου μία φορά το χρόνο πάλι το καταλαβαίνω. Να αγοράσεις όμως την προστασία του πολυτιμότερου μέλους του σώματός σου από εκεί δεν το καταλαβαίνω. Αφήνω την προστασία, την έρευνα και εξέλιξη, την τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευής στην άκρη γιατί μεγάλα παιδιά είστε και (ίσως να) μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας. Αν όμως σου πέσει από τα χέρια βρε αδερφέ και σου σπάσει ο μηχανισμός της ζελατίνας, που θα βρεις άλλον; Αεραγωγούς; Μαξιλάρια; Δε θα βρεις, όπως ο κύριος τις προάλλες που τελικά ήρθε και αγόρασε άλλο. Αν δεν βάψει πως θα μάθει;
Ελεύθερη αγορά είμαστε και καθένας έχει το δικαίωμα να προσφέρει ό,τι θέλει. Εσύ που θα το αγοράσεις όμως κάτσε και υπολόγισε πόσο θα σου κοστίσει τελικά. Διότι υπάρχει περίπτωση να σου πάθει κάτι από τον πρώτο χρόνο και να μην υπάρχουν ανταλλακτικά, ή να χρειαστείς τρία στην πενταετία, που ένα διπλάσιας τιμής θα σου κρατούσε σίγουρα και θα το ευχαριστιόσουν κιόλας. Ό,τι προτιμάτε.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t