zodia chillinΚριός: Έρωτας: Καιρός να ανανεώσετε το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας Προσέξτε ανάμεσα στους φίλους σας κάποιες υποσχέσεις αγάπης που μπορεί να είναι απλά ερωτικές προκλήσεις. Επαγγελματικά: Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε περίεργα επαγγελματικά παιχνίδια.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η δύναμη της ψυχής σας, το πάθος και τα οράματά σας, συγκινούν και κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν είστε μόνοι σας πια. Επαγγελματικά: Για να εξελιχθείτε και να φτάσετε ψηλά πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά από όσο συνηθίζατε και να έχετε υπομονή, γιατί τα αποτελέσματα κάποιων επενδύσεων θα αργήσουν να φανούν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Όποιο και να είναι το κόστος είστε αποφασισμένοι να ζήσετε πλέον καλύτερα. Επαγγελματικά: Όση ακριβώς διπλωματία διαθέτετε, τόση ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε για να φέρετε τις ισορροπίες όπου αισθάνεστε ότι για κάποιο λόγο τα πράγματα έχουν διαταραχθεί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μόνοι σας θα αποφασίσετε για ποια πράγματα αξίζει να αγωνιστείτε, ώστε να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Επαγγελματικά: Ξαφνικά, η στάση των ανθρώπων γύρω σας αλλάζει τα θέματα καριέρας σας και ενοχλεί κάποιους που δεν θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

Λέων: Έρωτας: Ο άνθρωπός σας νιώθει λίγο μόνος και παραμελημένος. Δεν φταίτε εσείς, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, οι κατακτήσεις σας, αλλά και τα «έπαθλά σας», που μπαίνουν λίγο ανάμεσά σας. Επαγγελματικά: Καλείστε να πειραματιστείτε με τις αλλαγές και τις διαφορετικές εκδοχές που θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους γύρω σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Η θεαματική αλλαγή της εμφάνισής σας προσθέτει πολλές νέες κατακτήσεις στην ατζέντα σας. Δεν είστε, όμως, σίγουροι ότι βρήκατε αυτά που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Καλύτερα να χάσετε μία μάχη για να κερδίσετε τον πόλεμο. Διορθώστε τα κακώς κείμενα στην οικονομική σας πολιτική.

 

Ζυγός: Έρωτας: Πριν αποφασίσετε αν θα πείτε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι σε κάποιους ανθρώπους, αποφασίστε τουλάχιστον να περνάτε καλά μαζί τους. Επαγγελματικά: Ο αγώνας για επικράτηση στη δουλειά σας θα είναι κοπιαστικός και η άποψη των δικών σας αρκετά παρεμβατική. Με λίγα λόγια θα κουραστείτε για να κάνετε αυτά που θέλετε.

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

Σκορπιός: Έρωτας: Μη χάνετε ποτέ την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και το χιούμορ σας. Επαγγελματικά: Κάτι καινούριο δρομολογείται στην καριέρα σας, το οποίο πετύχατε με σκληρή δουλειά. Η καριέρα θα σας δώσει κάποιες ικανοποιήσεις.

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι καινούριες αγάπες είναι ενδιαφέρουσες. Οι παλιές, όμως, είναι σημαντικές. Κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας για να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Επαγγελματικά: Δεν σας παίρνει για ρίσκα. Εισπράττετε παράπονα και διευθετείτε υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Πάρτε το απόφαση. Δεν γίνεται να δίνετε σταγόνα-σταγόνα την αγάπη στο σπίτι σας κι έξω να μας το παίζετε αχόρταγοι. Επαγγελματικά: Το μεγάλο άνοιγμά σας έχει ξεκινήσει. Τα πράγματα γυρνάνε αισιόδοξα προς το μέρος σας. Η οξυδέρκεια που δείχνετε σας βγάζει από αδιέξοδα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια προβληματική σχέση με συγγενικό πρόσωπο, κάντε ό,τι μπορείτε για να κοπούν οι ομφάλιοι λώροι και οι γόρδιοι δεσμοί πριν την πληρώσετε πολύ ακριβά μεταγενέστερα. Επαγγελματικά: Πολλά τα ζόρια και δεν σας βλέπουμε πρόθυμους να φορτωθείτε στην πλάτη σας πράγματα.

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους ανθρώπους που αγαπάτε, τη δημιουργία μιας οικογένειας ή κάποιες δεσμευτικές καταστάσεις. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν ενδιαφέροντα ανοίγματα. Μην εκνευρίζεστε με τον τρόπο ορισμένων ανθρώπων.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/