zodia chillinΚριός: Έρωτας: Καιρός να ανανεώσετε το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας Προσέξτε ανάμεσα στους φίλους σας κάποιες υποσχέσεις αγάπης που μπορεί να είναι απλά ερωτικές προκλήσεις. Επαγγελματικά: Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε περίεργα επαγγελματικά παιχνίδια.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η δύναμη της ψυχής σας, το πάθος και τα οράματά σας, συγκινούν και κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν είστε μόνοι σας πια. Επαγγελματικά: Για να εξελιχθείτε και να φτάσετε ψηλά πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά από όσο συνηθίζατε και να έχετε υπομονή, γιατί τα αποτελέσματα κάποιων επενδύσεων θα αργήσουν να φανούν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Όποιο και να είναι το κόστος είστε αποφασισμένοι να ζήσετε πλέον καλύτερα. Επαγγελματικά: Όση ακριβώς διπλωματία διαθέτετε, τόση ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε για να φέρετε τις ισορροπίες όπου αισθάνεστε ότι για κάποιο λόγο τα πράγματα έχουν διαταραχθεί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μόνοι σας θα αποφασίσετε για ποια πράγματα αξίζει να αγωνιστείτε, ώστε να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Επαγγελματικά: Ξαφνικά, η στάση των ανθρώπων γύρω σας αλλάζει τα θέματα καριέρας σας και ενοχλεί κάποιους που δεν θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Λέων: Έρωτας: Ο άνθρωπός σας νιώθει λίγο μόνος και παραμελημένος. Δεν φταίτε εσείς, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, οι κατακτήσεις σας, αλλά και τα «έπαθλά σας», που μπαίνουν λίγο ανάμεσά σας. Επαγγελματικά: Καλείστε να πειραματιστείτε με τις αλλαγές και τις διαφορετικές εκδοχές που θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους γύρω σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Η θεαματική αλλαγή της εμφάνισής σας προσθέτει πολλές νέες κατακτήσεις στην ατζέντα σας. Δεν είστε, όμως, σίγουροι ότι βρήκατε αυτά που επιθυμείτε. Επαγγελματικά: Καλύτερα να χάσετε μία μάχη για να κερδίσετε τον πόλεμο. Διορθώστε τα κακώς κείμενα στην οικονομική σας πολιτική.

 

Ζυγός: Έρωτας: Πριν αποφασίσετε αν θα πείτε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι σε κάποιους ανθρώπους, αποφασίστε τουλάχιστον να περνάτε καλά μαζί τους. Επαγγελματικά: Ο αγώνας για επικράτηση στη δουλειά σας θα είναι κοπιαστικός και η άποψη των δικών σας αρκετά παρεμβατική. Με λίγα λόγια θα κουραστείτε για να κάνετε αυτά που θέλετε.

 

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Σκορπιός: Έρωτας: Μη χάνετε ποτέ την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και το χιούμορ σας. Επαγγελματικά: Κάτι καινούριο δρομολογείται στην καριέρα σας, το οποίο πετύχατε με σκληρή δουλειά. Η καριέρα θα σας δώσει κάποιες ικανοποιήσεις.

 

Τοξότης: Έρωτας: Οι καινούριες αγάπες είναι ενδιαφέρουσες. Οι παλιές, όμως, είναι σημαντικές. Κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας για να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Επαγγελματικά: Δεν σας παίρνει για ρίσκα. Εισπράττετε παράπονα και διευθετείτε υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Πάρτε το απόφαση. Δεν γίνεται να δίνετε σταγόνα-σταγόνα την αγάπη στο σπίτι σας κι έξω να μας το παίζετε αχόρταγοι. Επαγγελματικά: Το μεγάλο άνοιγμά σας έχει ξεκινήσει. Τα πράγματα γυρνάνε αισιόδοξα προς το μέρος σας. Η οξυδέρκεια που δείχνετε σας βγάζει από αδιέξοδα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια προβληματική σχέση με συγγενικό πρόσωπο, κάντε ό,τι μπορείτε για να κοπούν οι ομφάλιοι λώροι και οι γόρδιοι δεσμοί πριν την πληρώσετε πολύ ακριβά μεταγενέστερα. Επαγγελματικά: Πολλά τα ζόρια και δεν σας βλέπουμε πρόθυμους να φορτωθείτε στην πλάτη σας πράγματα.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους ανθρώπους που αγαπάτε, τη δημιουργία μιας οικογένειας ή κάποιες δεσμευτικές καταστάσεις. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν ενδιαφέροντα ανοίγματα. Μην εκνευρίζεστε με τον τρόπο ορισμένων ανθρώπων.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/