zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ίσως σας δοθούν ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με καινούριους χώρους, πρόσωπα και καταστάσεις και για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας σας με θετικό τρόπο, ενώ η ευγένεια και η διπλωματικότητά σας κερδίζουν έδαφος.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Στις νέες γνωριμίες τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και χωρίς τριγμούς. Προσέξτε μόνο τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Επαγγελματικά: Όσο και να έχετε προβληματιστεί με τις δυσκολίες, που τον τελευταίο καιρό κυριαρχούν στην καριέρα σας, να θυμάστε, ότι ο μόνος τρόπος για να τις επιλύσετε είναι να τις αντιμετωπίσετε.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Δεν αντέχετε πια να είστε στο πλευρό αυτών που σας έχουν ανάγκη, ενώ αυτοί να μην είναι ποτέ στο πλάι σας. Επαγγελματικά: Είναι η κατάλληλη περίοδος για επαγγελματικά ανοίγματα, συναλλαγές και συμφωνίες. Έχετε πολλές ευκαιρίες να προβάλετε το έργο σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μέσα στη σχέση ο σύντροφος σας και η συμπεριφορά του θα σας προβληματίσουν. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Επαγγελματικά: Η συνεχής και έντονη προσπάθειά σας για να πετύχετε όσα έχετε θέσει στόχο, δεν έχει ανταμειφθεί μέχρι στιγμής κι αυτό είναι το αιώνιό σας παράπονο.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Λέων: Έρωτας: Καλά θα κάνετε να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας και να δώσετε όλη σας την προσοχή, στο να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Επαγγελματικά: Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται αυτό το διάστημα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ο μόνιμός σύντροφός σας περιμένει να μοιραστείτε τα όνειρα σας για το μέλλον μαζί του. Κάντε το και δεν θα χάσετε. Επαγγελματικά: Έχετε μια τάση να διεκδικείτε όλο και περισσότερα από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Έχετε αναθεωρήσει τη θέση που είχατε μέχρι τώρα, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο έχετε δίκιο ή άδικο. Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσες εξελίξεις ενδέχεται να συμβούν αυτό το διάστημα στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Οι ερωτικές εξομολογήσεις από κοντινούς σας ανθρώπους δεν θα πρέπει να σας ξαφνιάσουν. Επαγγελματικά: Νιώθετε ότι αντί να προχωράτε, οπισθοδρομείτε. Αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Τοξότης: Έρωτας: Κάποια καινούρια γνωριμία μπορεί να αποβεί η σημαντικότερη της ζωής σας. Επαγγελματικά: Νιώθετε ότι αντί να προχωράτε, συνεχώς οπισθοδρομείτε. Αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα και δεν έχετε άδικο.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Η στάση σας απέναντι στους κοντινούς σας ανθρώπους αλλάζει. Η διάθεσή σας για βελτιώσεις πολλαπλασιάζεται. Επαγγελματικά: Δεν έχετε την καλύτερη των σχέσεων με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας αυτό το διάστημα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αναζητώντας την ισορροπία στη ζωή σας, έχετε γίνει η αιτία να συγκρουστείτε με άτομα, που η γνώμη τους είναι σημαντική για σας κι αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει. Επαγγελματικά: Δουλεύετε σκληρά αλλά αμείβεστε ανάλογα. Παρακάμψτε με έξυπνο τρόπο τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σας επαγγελματικά.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Δεν πρόκειται να ανακύψουν μείζονα προβλήματα στη σχέση σας την εβδομάδα αυτή. Επαγγελματικά: Έρχεστε αντιμέτωποι με ό,τι σας ενοχλεί και οι αποφάσεις που παίρνετε δηλώνουν ότι θέλετε να χτίσετε πιο γερά τα θεμέλια.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/