zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η οικογένειά σας χρειάζεται περισσότερη αφοσίωση. Διψάτε για ζεστασιά και καλοπέραση αλλά φιλότιμες προσπάθειες δεν κάνετε. Επαγγελματικά: Έχετε αποφασίσει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη σύνεση και ήδη οι καρποί της προσπάθειάς σας, είναι στο στάδιο της καρποφόρησης.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Έχετε απόλυτη ανάγκη από την τρυφερότητα και την σιγουριά μιας ουσιαστικής και μεστής σχέσης. Επαγγελματικά: Έχετε βρεθεί αναμεμιγμένοι στα προβλήματα που κυριαρχούν στον χώρο εργασίας σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας τώρα, πριν να είναι αργά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Με δυσκολία θα βρείτε την έξοδο στα περίεργα μονοπάτια που έχει ακολουθήσει η ζωή σας. Επαγγελματικά: Αγνοήστε την γκρίνια των συνεργατών σας και κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε. Όσο και να προσπαθείτε δεν καταφέρνετε να φέρετε στα νερά πρόσωπα και πράγματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η αναζήτηση κάποιων φλερτ είναι κάτι που θα μπορούσε να δώσει τη χαριστική βολή σ’ ό,τι ήδη έχετε κτίσει στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις, όσον αφορά τις συμφωνίες που πρόκειται να συνάψετε και αφορούν θέματα οικονομικών δοσοληψιών με την εφορία και τους προμηθευτές σας.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Λέων: Έρωτας: Πρέπει να προσέχετε και να μην αφήνετε τρίτους να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες τόσο για σας όσο και για τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Η καριέρα σας απαιτεί ισορροπία ανάμεσα στο θετικό και αρνητικό τρόπο επικοινωνίας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Οι δεσμευμένοι παραδεχτείτε ότι σε αυτή τη φάση δεν τα πάτε καλά με όλους και ειδικά τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Παρά την καλή και αισιόδοξη διάθεσή σας αναζητάτε ισορροπίες δυνάμεων, κινήσεων και επίλυση νομικών θεμάτων που έχουν συσσωρευτεί.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ενδιάμεση κατάσταση συναισθηματικά θυμηθείτε τον δικό σας ρόλο στην αστάθεια των σχέσεών σας. Επαγγελματικά: Αυτό τον καιρό φαίνεται να τεμπελιάζετε και να φορτώνετε τις ευθύνες σας σε άλλους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Να συζητήσετε τα προβλήματά σας με τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν συγκρούσεις. Επαγγελματικά: Δημιουργείστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους συνεργάτες σας. Η ανάκαμψη των οικονομικών σας γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Τοξότης: Έρωτας: Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία σας έχει παίξει πολλά παιχνίδια. Από τη μια σας αποτρέπουν από το να δοθείτε ολοκληρωτικά και από την άλλη μετανιώνετε γι’ αυτή την επιλογή. Επαγγελματικά: Οι πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και οι κοινωνικές υποχρεώσεις εξαντλούν την καλή σας θέληση. Καλό θα ήταν να βρείτε και άλλες πηγές εισοδημάτων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν είστε αδέσμευτοι ανοίξτε τα μάτια σας. Έχετε απόλυτη ανάγκη από έναν άνθρωπο, που θα σταθεί στο πλάι σας και θα σας στηρίξει στις δύσκολες στιγμές. Επαγγελματικά: Σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μέρη που δεν είχατε πριν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στο γάμος σας η υπομονή σας έχει φθάσει σε έσχατο σημείο. Τα νεύρα σας είναι σε οριακό σημείο και η διάθεσή σας μουντή. Επαγγελματικά: Θα ήταν καλό να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα με την εφορία, τράπεζες και συνεργάτες. Θα κερδίσετε περισσότερα αν είστε πιο συγκαταβατικοί.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μη γίνει στόχος σας να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων γιατί «μόνο προσφέροντας αγάπη εισπράττουμε αγάπη». Επαγγελματικά: Έχετε πολύ περισσότερα προσόντα και αξίζετε περισσότερα. Στα κοινωνικά, δώστε προσοχή για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/