Ποιος είπε ότι αν είσαι fit δεν θα βρεις κάτι να καλύψει τις ανάγκες σου στη ψησταριά Κουμπές. Επέλεξε ένα φιλέτο κοτόπουλο σχάρας και συνόδευσε το ιδανικά με ρύζι και σαλάτα. Αλλωστε η ψησταριά Κουμπές φροντίζει για όλους!

 

 

Για μια ακόμη χρονιά τα Χανιά θα “κοκκινίσουν” και το 9ο Santa Run θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης. Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, με τους συμμετέχοντες και τα σωματεία που ωφελούνται από τη διοργάνωση. Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε, ότι ο μεγαλύτερος και αγαπημένος εθελοντικός θεσμός της πόλης μας, το Santa Run θα πραγματοποιηθεί κανονικά για 9η συνεχόμενη χρονιά στις 26 Δεκεμβρίου 2019, ενώ καλούνται όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν να το κάνουν.

Πολλοί το γνωρίζετε ως “το Σπίτι του Αρώματος” όμως με την ολοκληρωτική του ανακαίνιση και τη δημιουργία του νέου χώρου, το Σπίτι του Αρώματος μετονομάζεται σε «Οίκος των Αρωμάτων». Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του νέου “ΟΙΚΟΥ” αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Νοεμβρίου. Παράλληλα με τη ραγδαία ανάπτυξη του e-shop, ο Οίκος των Αρωμάτων εδραιώνει την παρουσία του στη πόλη μας, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης του που αποκτούν μια επιπλέον δυναμική.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

Eνα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της ανδρικής μόδας, με εκατοντάδες σημεία πώλησης παγκοσμίως επιτέλους βρήκε στέγη και στα Χανιά. Το γνωστό label που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 1990 είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Πλέον θα βρείτε την συλλογή του στο κατάστημα BEST BOUTIQUE στην οδό Σκαλίδη 66. Εσύ ακόμα να το ανακαλύψεις;;;