Ζαχαρώνεις βδομάδες και μήνες τις ονειρεμένες μπότες σου, κάνεις έρευνα αγοράς, διαβάζεις γνώμες και απόψεις από όλο τον κόσμο, τα σκας χοντρά, τις αγοράζεις, ήρθε και η πρώτη βόλτα, φτου να μη σε ματιάσουν – ίδιες με του Vinalez είναι! Μόνο που, να πάρει η ευχή να πάρει, έπρεπε να τις είχες πάρει μισό νούμερο μεγαλύτερες γιατί βρίσκει λίγο το δάχτυλο μπροστά (ειδικά με τα νύχια άκοφτα). Ή, επίσης, παρατηρήστε το καλοκαίρι σε πόσα κορίτσια που φορούν σανδάλια ή σαγιονάρες περισσεύουν τα μισά δάχτυλα από μπροστά και η μισή φτέρνα από πίσω. Έχουμε παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται σε ό,τι αφορά την υπόδηση, τα οποία είναι και τα σοβαρότερα, αν θυμηθείτε (!) ότι τα πόδια στηρίζουν όλο το βάρος σας.
Ξέρετε γιατί γίνονται τα λάθη; Διότι όταν τα προβάρετε στο κατάστημα φοράτε μόνο το ένα παπούτσι. Και τι σημασία έχει αυτό, αφού είναι ίδια τα πόδια; Αμ δεν είναι: τα πόδια, όπως τα χέρια, τα αυτιά και …κάτι άλλα, έχουν διαφορετικές διαστάσεις. Σε κάποιους οι διαφορές είναι πολύ μικρές σε κάποιους άλλους όμως μπορεί να υπάρχει και ένα νούμερο διαφορά. Ασφαλώς δεν μπορείτε να πάρετε μία αριστερή μπότα 43 και μία δεξιά 44, αλλά ξεκάθαρα θα πάρετε τις μεγαλύτερες και όχι τις μικρότερες. Αν τύχει να βάλετε το «μικρό» σας πόδι μόνο, θα καταλήξετε στις μικρότερες και θα έχετε κάνει τραγικό λάθος για άλλη μία φορά.
Μη νομίζετε ότι είναι κάτι εύκολο, όλοι ανεξαιρέτως την έχουμε πατήσει ανά καιρούς. Δώστε τεράστια προσοχή στην εύρεση σωστής εφαρμογής και μεγέθους, η άνεση για χρόνια θα σας ανταμείψει!

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t