zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ανάμεσα σ’ όλα τα περίεργα, υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και θέλουν να σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά: Είναι τέτοιος ο πανικός που κυκλοφοράει στην ατμόσφαιρα που θα αναγκαστείτε να φορτωθείτε διάφορες αγγαρείες.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Δεν είναι όλοι υστερόβουλοι και κακοπροαίρετοι, ούτε καν οι αγάπες και τα παιδιά σας. Επαγγελματικά: Ο ισχυρός σας χαρακτήρας αντιμετωπίζει αναποδιές και καθυστερήσεις με ψυχραιμία.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σε σας απομένει να κρατήσετε τις ισορροπίες και τα μυστικά σας για τους λίγους και διαλεχτούς που ήδη βρήκαν το δρόμο τους. Επαγγελματικά: Πρέπει πάση θυσία να βρείτε τον νεανικό σας ενθουσιασμό. Αυτός σας τρέφει και σας σπρώχνει ψηλά.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Πρέπει κι εσείς να αλλάξετε, όχι μόνο οι άλλοι. Επαγγελματικά: Πολλά πράγματα που σας ενοχλούσαν από καιρό, δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε και να χαρείτε.

 

Λέων: Έρωτας: Αναποφάσιστοι; Όχι βέβαια. Κάτι καλό μαγειρεύετε για την ζωή σας. Μπορεί να μη βρήκατε τον τέλειο σύντροφο αλλά βρήκατε τον σωστό άνθρωπο που σας ξηγιέται σπαθί. Επαγγελματικά: Τώρα πια δεν είναι ούτε τα άστρα, ούτε τα ζώδια που σας φέρνουν τα εμπόδια αλλά ο στεγνός και απρόσωπος τρόπος προσέγγισης των καταστάσεων.

Διαβάστε επίσης  Πέντε τρόποι να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα στα μαλλιά

 

Παρθένος: Έρωτας: Δεν είστε πλέον μόνοι σας, αφού δίπλα σας υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι που σας στηρίζουν. Κατά βάθος ξέρετε τι θέλετε. Το δύσκολο είναι να το κάνετε. Επαγγελματικά: Οι επιλογές είναι απλές και δύο, συμμαχείτε με τις ανατροπές που φέρνει η εβδομάδα ή βλέπετε τον γυάλινο κόσμο σας να ραγίζει από δική σας ευθύνη.

 

Ζυγός: Έρωτας: Θα ακολουθήσετε τις συμβουλές σας ή θα αφήσετε τους άλλους να κυβερνούν το καράβι της ζωής σας; Επαγγελματικά: Οι θέσεις και οι τοποθετήσεις σας σωστές και εισακούονται στον επαγγελματικό περίγυρο. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες έχουν ανάγκη ανανέωσης.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Λένε ότι οι ευαίσθητες ψυχές ενδιαφέρονται μόνο για τις αγάπες και τα λουλούδια. Δεν είναι, όμως, η αγάπη που μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει για όλα τα στραβά και τα ανάποδα της ζωής; Επαγγελματικά: Πιο πολύ σας ενδιαφέρει η ανασφάλεια που πολλές φορές σας οδηγεί σε αψυχολόγητες ενέργειες.

 

Τοξότης: Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να ξαναθυμίσετε στον άνθρωπό σας, με όμορφο όμως τρόπο, τι σημαίνει να επιλέγουν δυο άνθρωποι να είναι μαζί. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σας, όχι απλά σας ικανοποιούν και σας ανταμείβουν αλλά σας κάνουν να πετάτε.

Διαβάστε επίσης  Ρέθυμνο όπως παλιά! Γέμισαν τα μαγαζιά της παραλίας με χαμογελαστά πρόσωπα!

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ένα σωρό κοινωνικές υποχρεώσεις που καλό θα ήταν να τις αποφύγετε κατά το δυνατό και λίγοι εκλεκτοί φίλοι, ξαλαφρωμένοι και αυτοί από δικά τους προβλήματα, σμίγουν μαζί σας. Επαγγελματικά: Οι δύσκολες συνθήκες στη δουλειά σας υποχωρούν και το κλίμα μαλακώνει κατά το τέλος της εβδομάδας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Χωρίς αγάπη και προστασία, η ζωή σας θα ήταν κόλαση. Ακόμα κι αν τώρα είστε μόνοι δεν θα κρατήσει πολύ. Ο έρωτας ξέρει να επιλέγει κι αυτό που θα ζήσετε δεν θα είναι όνειρο θερινής νυχτός. Επαγγελματικά: Το δικαίωμα επιλογής είναι αυτό που θα πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσετε αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Γίνετε καλοί ακροατές, για να καταθέσει ο σύντροφός σας τους φόβους και τις ανασφάλειές του στην αγκαλιά σας. Επαγγελματικά: Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς από διαφορετικές πηγές. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, είστε καινούριοι άνθρωποι με ένα καινούριο σκεπτικό, πιο αισιόδοξο.

Διαβάστε επίσης  Το καφέ που επιστρέφει το ΦΠΑ στο πελάτη!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/