zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ανάμεσα σ’ όλα τα περίεργα, υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και θέλουν να σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά: Είναι τέτοιος ο πανικός που κυκλοφοράει στην ατμόσφαιρα που θα αναγκαστείτε να φορτωθείτε διάφορες αγγαρείες.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Δεν είναι όλοι υστερόβουλοι και κακοπροαίρετοι, ούτε καν οι αγάπες και τα παιδιά σας. Επαγγελματικά: Ο ισχυρός σας χαρακτήρας αντιμετωπίζει αναποδιές και καθυστερήσεις με ψυχραιμία.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Σε σας απομένει να κρατήσετε τις ισορροπίες και τα μυστικά σας για τους λίγους και διαλεχτούς που ήδη βρήκαν το δρόμο τους. Επαγγελματικά: Πρέπει πάση θυσία να βρείτε τον νεανικό σας ενθουσιασμό. Αυτός σας τρέφει και σας σπρώχνει ψηλά.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Πρέπει κι εσείς να αλλάξετε, όχι μόνο οι άλλοι. Επαγγελματικά: Πολλά πράγματα που σας ενοχλούσαν από καιρό, δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε και να χαρείτε.

 

Λέων: Έρωτας: Αναποφάσιστοι; Όχι βέβαια. Κάτι καλό μαγειρεύετε για την ζωή σας. Μπορεί να μη βρήκατε τον τέλειο σύντροφο αλλά βρήκατε τον σωστό άνθρωπο που σας ξηγιέται σπαθί. Επαγγελματικά: Τώρα πια δεν είναι ούτε τα άστρα, ούτε τα ζώδια που σας φέρνουν τα εμπόδια αλλά ο στεγνός και απρόσωπος τρόπος προσέγγισης των καταστάσεων.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

Παρθένος: Έρωτας: Δεν είστε πλέον μόνοι σας, αφού δίπλα σας υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι που σας στηρίζουν. Κατά βάθος ξέρετε τι θέλετε. Το δύσκολο είναι να το κάνετε. Επαγγελματικά: Οι επιλογές είναι απλές και δύο, συμμαχείτε με τις ανατροπές που φέρνει η εβδομάδα ή βλέπετε τον γυάλινο κόσμο σας να ραγίζει από δική σας ευθύνη.

 

Ζυγός: Έρωτας: Θα ακολουθήσετε τις συμβουλές σας ή θα αφήσετε τους άλλους να κυβερνούν το καράβι της ζωής σας; Επαγγελματικά: Οι θέσεις και οι τοποθετήσεις σας σωστές και εισακούονται στον επαγγελματικό περίγυρο. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες έχουν ανάγκη ανανέωσης.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Λένε ότι οι ευαίσθητες ψυχές ενδιαφέρονται μόνο για τις αγάπες και τα λουλούδια. Δεν είναι, όμως, η αγάπη που μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει για όλα τα στραβά και τα ανάποδα της ζωής; Επαγγελματικά: Πιο πολύ σας ενδιαφέρει η ανασφάλεια που πολλές φορές σας οδηγεί σε αψυχολόγητες ενέργειες.

 

Τοξότης: Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να ξαναθυμίσετε στον άνθρωπό σας, με όμορφο όμως τρόπο, τι σημαίνει να επιλέγουν δυο άνθρωποι να είναι μαζί. Επαγγελματικά: Οι συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σας, όχι απλά σας ικανοποιούν και σας ανταμείβουν αλλά σας κάνουν να πετάτε.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ένα σωρό κοινωνικές υποχρεώσεις που καλό θα ήταν να τις αποφύγετε κατά το δυνατό και λίγοι εκλεκτοί φίλοι, ξαλαφρωμένοι και αυτοί από δικά τους προβλήματα, σμίγουν μαζί σας. Επαγγελματικά: Οι δύσκολες συνθήκες στη δουλειά σας υποχωρούν και το κλίμα μαλακώνει κατά το τέλος της εβδομάδας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Χωρίς αγάπη και προστασία, η ζωή σας θα ήταν κόλαση. Ακόμα κι αν τώρα είστε μόνοι δεν θα κρατήσει πολύ. Ο έρωτας ξέρει να επιλέγει κι αυτό που θα ζήσετε δεν θα είναι όνειρο θερινής νυχτός. Επαγγελματικά: Το δικαίωμα επιλογής είναι αυτό που θα πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσετε αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Γίνετε καλοί ακροατές, για να καταθέσει ο σύντροφός σας τους φόβους και τις ανασφάλειές του στην αγκαλιά σας. Επαγγελματικά: Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς από διαφορετικές πηγές. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, είστε καινούριοι άνθρωποι με ένα καινούριο σκεπτικό, πιο αισιόδοξο.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/