zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κοιτάξτε τη ζωή σας, τι θέλετε για να είστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και γιατί όχι ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να παίζετε παιχνίδια εκεί που πρέπει και να παίζετε κορώνα γράμματα όσα πετύχατε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε διπλωματικά τις διαφορές σας με τον σταθερό σύντροφο ή τον έρωτα της ζωής σας. Επαγγελματικά: Πολλά τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν και τα περιθώρια στενεύουν. Πρέπει να χτυπήσετε πόρτες και να εξαργυρώσετε τα λάθη με σωστές κινήσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αυτό το διάστημα θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας να καταλάβετε ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ποιου η γνώμη υπερίσχυσε για να το πετύχετε. Επαγγελματικά: Τα παλιά προβλήματα δεν θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η άσκηση πίεσης ζημιώνει τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί ναρκοπέδιο που θα περιορίσει τις κινήσεις σας, ενώ θα αφήσει το γόνιμο μυαλό σας ελεύθερο να καταστρώσει σχέδια.

Διαβάστε επίσης  Οι ριζικές αλλαγές που θα δούμε στο νέο MasterChef- Καταργούνται οι ομάδες των τριών chef

 

Λέων: Έρωτας: Κάτι η κούραση, κάτι το άγχος, κάτι οι επενδύσεις της οικογένειας, κάτι οι σχέσεις σας που τρίζουν πολύ τα θεμέλιά τους, όλα αυτά είναι δοκιμασίες. Επαγγελματικά: Δυστυχώς η επιτυχία ζητάει περισσότερη προσπάθεια αυτοελέγχου και διπλωματικού τρόπου.

 

Παρθένος: Έρωτας: Για το κοινό καλό να βάζετε νερό στο κρασί σας. Αν θυμηθείτε όλους όσους σας πείραξαν και όλα όσα σας πόνεσαν, το χάσαμε το τρένο. Επαγγελματικά: Η πορεία των σχεδίων σας θα ανατραπεί πολλές φορές ακόμα με στόχο να διευρύνει τις προοπτικές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μη θυμώνετε αν οι πρωταγωνιστές της καρδιάς σας επιμένουν να κάνουν τα λάθη τους, γιατί γι’ αυτό τους διαλέξατε, επειδή είχαν πείσμα και θέληση. Επαγγελματικά: Όλα τα δύσκολα είναι του χεριού σας και έχετε την εξυπνάδα και την εντιμότητα για το όφελος αυτών που αγαπάτε.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αυτό το διάστημα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να ισορροπήσετε και να βρείτε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας μαζί με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης  Ετοιμάσου για μαγεία: Έγινε γνωστή η σύνοψη της prequel σειράς του Lord of the Rings

 

Τοξότης: Έρωτας: Επιθυμείτε διακαώς να αποκαταστήσετε το ερωτικό κλίμα μέσα στο σπίτι ή στον γάμο σας, γιατί φοβάστε ότι οι ανοχές του συντρόφου σας εξαντλήθηκαν. Επαγγελματικά: Όμορφα τα όνειρα, αλλά η λογική πρέπει να υπερισχύσει. Κάποιοι φίλοι θα σας στηρίξουν στις δύσκολες ώρες που περνάτε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το αστρολογικό καθεστώς συνεχίζει να ξεγυμνώνει καταστάσεις, ταλαιπωρώντας τον ευαίσθητο συναισθηματικό σας κόσμο. Επαγγελματικά: Θα κάνετε θαύματα με τους σωστούς συνεργάτες. Όλα, όμως, εξαρτώνται από τον τρόπο προσέγγισής σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Λένε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Χρειάζεται όμως λογική και διπλωματία για να δείτε την επαγγελματική ζωή σας να αλλάζει.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θα πατήσετε «αγκάθι» και θα ψάχνετε κάποιον να σας το βγάλει! Επαγγελματικά: Αποφύγετε τα επικίνδυνα λάθη, τους κόλακες, τους επικίνδυνους φίλους που αποδεικνύονται διπλοπρόσωποι και προπαντός μην επαναλαμβάνετε συμπεριφορές που μόνο συμφορές σας έχουν φέρει.

Διαβάστε επίσης  Σάλος με τη δήλωση Κοκκινάκη: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κινδυνεύω -Θέλω να... μου δείξουν το μπουκαλάκι» [βίντεο]

 

Πηγή: http://like.philenews.com/