zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κοιτάξτε τη ζωή σας, τι θέλετε για να είστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και γιατί όχι ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να παίζετε παιχνίδια εκεί που πρέπει και να παίζετε κορώνα γράμματα όσα πετύχατε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε διπλωματικά τις διαφορές σας με τον σταθερό σύντροφο ή τον έρωτα της ζωής σας. Επαγγελματικά: Πολλά τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν και τα περιθώρια στενεύουν. Πρέπει να χτυπήσετε πόρτες και να εξαργυρώσετε τα λάθη με σωστές κινήσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Αυτό το διάστημα θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας να καταλάβετε ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ποιου η γνώμη υπερίσχυσε για να το πετύχετε. Επαγγελματικά: Τα παλιά προβλήματα δεν θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η άσκηση πίεσης ζημιώνει τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί ναρκοπέδιο που θα περιορίσει τις κινήσεις σας, ενώ θα αφήσει το γόνιμο μυαλό σας ελεύθερο να καταστρώσει σχέδια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Λέων: Έρωτας: Κάτι η κούραση, κάτι το άγχος, κάτι οι επενδύσεις της οικογένειας, κάτι οι σχέσεις σας που τρίζουν πολύ τα θεμέλιά τους, όλα αυτά είναι δοκιμασίες. Επαγγελματικά: Δυστυχώς η επιτυχία ζητάει περισσότερη προσπάθεια αυτοελέγχου και διπλωματικού τρόπου.

 

Παρθένος: Έρωτας: Για το κοινό καλό να βάζετε νερό στο κρασί σας. Αν θυμηθείτε όλους όσους σας πείραξαν και όλα όσα σας πόνεσαν, το χάσαμε το τρένο. Επαγγελματικά: Η πορεία των σχεδίων σας θα ανατραπεί πολλές φορές ακόμα με στόχο να διευρύνει τις προοπτικές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μη θυμώνετε αν οι πρωταγωνιστές της καρδιάς σας επιμένουν να κάνουν τα λάθη τους, γιατί γι’ αυτό τους διαλέξατε, επειδή είχαν πείσμα και θέληση. Επαγγελματικά: Όλα τα δύσκολα είναι του χεριού σας και έχετε την εξυπνάδα και την εντιμότητα για το όφελος αυτών που αγαπάτε.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αυτό το διάστημα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να ισορροπήσετε και να βρείτε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας μαζί με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Τοξότης: Έρωτας: Επιθυμείτε διακαώς να αποκαταστήσετε το ερωτικό κλίμα μέσα στο σπίτι ή στον γάμο σας, γιατί φοβάστε ότι οι ανοχές του συντρόφου σας εξαντλήθηκαν. Επαγγελματικά: Όμορφα τα όνειρα, αλλά η λογική πρέπει να υπερισχύσει. Κάποιοι φίλοι θα σας στηρίξουν στις δύσκολες ώρες που περνάτε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Το αστρολογικό καθεστώς συνεχίζει να ξεγυμνώνει καταστάσεις, ταλαιπωρώντας τον ευαίσθητο συναισθηματικό σας κόσμο. Επαγγελματικά: Θα κάνετε θαύματα με τους σωστούς συνεργάτες. Όλα, όμως, εξαρτώνται από τον τρόπο προσέγγισής σας.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε συναισθηματικά. Επαγγελματικά: Λένε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Χρειάζεται όμως λογική και διπλωματία για να δείτε την επαγγελματική ζωή σας να αλλάζει.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Θα πατήσετε «αγκάθι» και θα ψάχνετε κάποιον να σας το βγάλει! Επαγγελματικά: Αποφύγετε τα επικίνδυνα λάθη, τους κόλακες, τους επικίνδυνους φίλους που αποδεικνύονται διπλοπρόσωποι και προπαντός μην επαναλαμβάνετε συμπεριφορές που μόνο συμφορές σας έχουν φέρει.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Πηγή: http://like.philenews.com/