zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα λοιπόν μικρών και μεγάλων παρεξηγήσεων για να είναι, από εδώ και πέρα, πιο ευχάριστη στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Κάποια πρόσωπα θα σας μιλήσουν, γιατί έχουν αντιληφθεί ότι μπλοκάρετε ή πελαγοδρομείτε και κάνετε πράγματα τα οποία δεν θα κάνατε αν είχατε την ψυχραιμία ή την νηφαλιότητα που συνήθως σας χαρακτηρίζει.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η σύσφιξη των σχέσεων με ανθρώπους που αγαπάτε και σας νοιάζονται αληθινά ή το να κερδίσετε καινούργιους φίλους φαίνεται να είναι κάτι σχεδόν βέβαιο αυτή τη βδομάδα. Επαγγελματικά: Γράψτε τα υπέρ και τα κατά. Όταν γράφετε τις σκέψεις σας και βρίσκονται αποτυπωμένες μπροστά σας είναι πολύ πιο εύκολο να ανασάνετε, να βάλετε τον εαυτό σας σε καλούπια και να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με αγαπημένους σας ανθρώπους ξεκαθαρίζουν σε δευτερόλεπτα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είστε τόσο μπερδεμένοι που άλλα θέλατε πραγματικά να πείτε και άλλο μήνυμα περνάτε. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα δηλώνει μεγάλες ανακατατάξεις στο πώς ζείτε και βελτιώσεις κοινωνικές και συναισθηματικές καθώς και ωριμότητα και πολλές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

Καρκίνος: Έρωτας: Βρίσκεστε σε σημείο αναθεώρησης. Αυτό το σημείο αναθεώρησης έχει περισσότερο σχέση με το εαυτό σας και τις ανάγκες σας παρά με το τρόπο που φλερτάρετε. Επαγγελματικά: Διαφωνίες καθυστερούν τις εισπράξεις σας. Επανεξετάστε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

 

Λέων: Έρωτας: Η ρομαντική ατμόσφαιρα που η εβδομάδα αφήνει πίσω της σας επιτρέπει να εκφράσετε τα εσώψυχά σας στον σύντροφό σας, που με τη σειρά του σας αποζημιώνει με ερωτικές απολαύσεις. Επαγγελματικά: Θα υπάρξουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για συνεργασίες, κέρδος και συνεταιρισμούς μαζί σας, κάτι που θα σας προσφέρει το απαιτούμενο κεφάλαιο για να κάνετε ένα νέο βήμα.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ξαφνικά θα ανακαλύψετε ότι προτιμάτε να έχετε κάποια σχέση που δεν σας εκφράζει παρά να είστε μόνοι σας. Το πρόβλημα, λοιπόν, που καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτή την στιγμή είναι η ανασφάλειά σας. Επαγγελματικά: Ο μόνος τρόπος να βοηθήσετε σε αυτή τη φάση τον εαυτό σας είναι να καταφύγετε στο απλό, πρακτικό, οργανωτικό μυαλό του Παρθένου, του εαυτού σας.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 788: You Never Know..

 

Ζυγός: Έρωτας: Είναι καλύτερο να προσκολληθείτε σε μια φιλία, σε μια συναναστροφή που δεν σας εκφράζει παρά να μείνετε λίγο μονοί σας και να επιλέξετε κάτι που εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με σας και θα σας ανανέωνε συναισθηματικά; Επαγγελματικά: Αν έχετε μία πρόταση να συνεργαστείτε ξανά με πρόσωπα που δουλέψατε στο παρελθόν και φάνηκε ότι ήταν αποδοτική η δουλειά σας, καλό θα ήταν να μην σκαλίσετε κάποιες προηγούμενες παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Αν είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να μάθουν ότι κάποιες στιγμές δίνουμε πολλά πράγματα και ότι κάποιες στιγμές αφήνουμε χώρο για να αναπνεύσουν και οι άλλοι. Επαγγελματικά: Η προσπάθειά σας να κάνετε υπομονή, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, δεν είναι αυτό που σας ταιριάζει.

 

Τοξότης: Έρωτας: Ο κίνδυνος που παραμονεύει είναι ότι αν πραγματικά δεν είστε αληθινά προετοιμασμένοι για κάποιες τριβές και για κάποιες αλλαγές, είναι πάρα πολύ πιθανόν να συναντήσετε εμπόδια που δεν τα έχετε φανταστεί. Επαγγελματικά: Η τάση σας να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους μπορεί σε αυτή τη φάση να γίνει εμπόδιο στο να αδράξετε μια καλή ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν πράγματα που σας λείπουν και πράγματα που και τα θέλετε αλλά τα φοβάστε. Επαγγελματικά: Η καλή πρόθεση σας ως Τοξότες, το ότι είστε πάντα ένας καλός ακροατής, το ότι είστε αισιόδοξοι, έχετε το δικό σας τρόπο να λέτε τα πράγματα, κάνει τους περισσότερους να θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν λίγο πολύ σαν δικηγόρους.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν δεν τολμήσετε το άγνωστο και την αλλαγή τώρα, πότε θα το κάνετε; Επαγγελματικά: Συναντάτε συνεχώς πολλούς και στενοκέφαλους ανθρώπους. Θα ανεχτείτε αυτούς που θα διαθέτουν τη δύναμη έστω και αν τους βρίσκετε υπερβολικούς και παράλογους.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Δεν είναι εύκολο να κερδίσετε την παρτίδα. Βεβαίως, δεν είναι εύκολο γιατί για πάρα πολλά χρόνια διδαχτήκατε να ακολουθείτε τους κανόνες που επέβαλαν κάποιοι στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Είναι ένα διάστημα στο οποίο έχετε το περιθώριο να ταξιδέψετε και να σταματήσετε κάποιες συμφωνίες και προβλήματα τα περισσότερα από τα οποία σχετίζονταν με οικονομικά σας θέματα.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/