zodia chillinΚριός: Έρωτας: Μια αγάπη έρχεται, μια αγάπη φεύγει και οι δύο μαζί συγκρούονται. Χιλιάδες έρωτες ανθίζουν για χάρη σας, όμως, αν δεν τους ποτίζετε θα μαραθούν. Επαγγελματικά: Αφήστε αυτά που ξέρετε και κοιτάξτε να προσαρμοστείτε σε αυτά που επιβάλλει με γοργούς και αυταρχικούς ρυθμούς αυτή η εβδομάδα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Διάφορα προβλήματα που πηγάζουν από ατασθαλίες -κληρονομικές, περιουσιακές, οικονομικές- επιβαρύνουν το ψυχολογικό και κατά βάση και το σεξουαλικό σας. Επαγγελματικά: Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τα πράγματα και τους ρυθμούς εργασίας, πριν σας εξαντλήσουν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα ζόρια που περάσατε δείχνουν ότι η αγάπη σας είναι δυνατή και ζει και προχωρεί. Επαγγελματικά: Ήρθαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό και στο κοινωνικό, μπήκαν τα βάρη και θα δούμε επιτέλους να μπαίνουν χρήματα στην άκρη.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αυτά που χρειάζεστε κι αυτά που θέλετε, δεν θα τα έχετε αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, μάλλον θα πρέπει να δώσετε. Επαγγελματικά: Σπίτι και καριέρα θα σας κάνουν σάντουιτς και δεν θα το ευχαριστηθείτε. Πρέπει να εκσυγχρονιστείτε και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Διαβάστε επίσης  GNTM: Οι διαγωνιζόμενες θα κάνουν κάνουν ένα μάθημα pole dancing

 

Λέων: Έρωτας: Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε τα προβλήματα, σας απομονώνει και σας αποξενώνει από την αγάπη, τη φιλία και τη συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια παλιές αμαρτίες των οικονομικών χειρισμών σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Είστε αυτό που όλοι θαυμάζουν, αλλά εσάς το μυαλό σας είναι κάπου άλλου. Παίζετε, φλερτάρετε, αλλά αγαπάτε μόνο τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ξέρετε γιατί φοράτε χαλκά στη μύτη; Για να σας τραβάνε οι συνεργάτες σας και λίγο έξω από την πολλή δουλειά, γιατί υπό άλλες συνθήκες δεν σταματάτε να εργάζεστε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Όπου ακούτε πολλά κεράσια, παίρνετε και μικρό καλάθι. Καλά θα περάσετε, αλλά δεν θα βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας. Επαγγελματικά: Καιρός να δείτε ποιες πράξεις σας εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας και ποιες σας οδηγούν σε μεγάλα αδιέξοδα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Οι μετοχές σας ανεβαίνουν. Στα φλερτ που σχετίζονται με το χώρο της δουλειάς σας, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Επαγγελματικά: Οι οικονομικές πιέσεις που δέχεστε δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Πρέπει να θυσιάσετε την ηρεμία σας αν θέλετε να πετύχετε.

Διαβάστε επίσης  Μις Αργεντινή - Μις Πουέρτο Ρίκο: Παντρεύτηκαν τα δύο μοντέλα

 

Τοξότης: Έρωτας: Το χθες είναι μια ακόμα φορά εδώ, ολοζώντανο και παθιασμένο. Αν μπορείτε, μην υποκύψετε. Επαγγελματικά: Δεν πρόκειται να δείτε προκοπή αν συνεχίσετε να είστε εκεί που είσαστε. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε για αλλαγές σχέσεων και καριέρας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αφήστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από αρνητισμούς. Μετά, θα ‘ναι εύκολο να πάρετε θέση. Επαγγελματικά: Εάν λάβετε σοβαρά υπόψη ότι μόλις προσπεράσατε βουνά από εκκρεμότητες, θα καταλάβετε με ποιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να κολυμπήσετε και να βγείτε στη στεριά, χωρίς μεγάλη ζημιά.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η φαγωμάρα κόβει τη διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Κάτι δεν πάει καλά σπίτι σας. Το σεξ, μόνο κριτική δεν σηκώνει. Επαγγελματικά: Θα κόψετε τον βήχα σε όλους αυτούς, που μπορεί είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά, να σας κάνουν ακόμα κάποια νούμερα, αυξάνοντας τα επαγγελματικά σας ζόρια.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Βρείτε τις ισορροπίες σας. Σεξουαλικά είστε ενεργοί και αισθησιακοί. Αλλά κάτι σας συγκρατεί στο παρά πέντε. Επαγγελματικά: Η φύση και ο χαρακτήρας σας επαναφέρουν στη μνήμη σας δυσκολίες που περάσατε. Το δύσκολο είναι να παραδεχτείτε ότι τις προκάλεσαν άτομα που τους δώσατε εσείς το δικαίωμα.

Διαβάστε επίσης  Τα τρία ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

 

Πηγή: http://like.philenews.com/