zodia chillinΚριός: Έρωτας: Μια αγάπη έρχεται, μια αγάπη φεύγει και οι δύο μαζί συγκρούονται. Χιλιάδες έρωτες ανθίζουν για χάρη σας, όμως, αν δεν τους ποτίζετε θα μαραθούν. Επαγγελματικά: Αφήστε αυτά που ξέρετε και κοιτάξτε να προσαρμοστείτε σε αυτά που επιβάλλει με γοργούς και αυταρχικούς ρυθμούς αυτή η εβδομάδα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Διάφορα προβλήματα που πηγάζουν από ατασθαλίες -κληρονομικές, περιουσιακές, οικονομικές- επιβαρύνουν το ψυχολογικό και κατά βάση και το σεξουαλικό σας. Επαγγελματικά: Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τα πράγματα και τους ρυθμούς εργασίας, πριν σας εξαντλήσουν.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Τα ζόρια που περάσατε δείχνουν ότι η αγάπη σας είναι δυνατή και ζει και προχωρεί. Επαγγελματικά: Ήρθαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό και στο κοινωνικό, μπήκαν τα βάρη και θα δούμε επιτέλους να μπαίνουν χρήματα στην άκρη.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αυτά που χρειάζεστε κι αυτά που θέλετε, δεν θα τα έχετε αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, μάλλον θα πρέπει να δώσετε. Επαγγελματικά: Σπίτι και καριέρα θα σας κάνουν σάντουιτς και δεν θα το ευχαριστηθείτε. Πρέπει να εκσυγχρονιστείτε και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

 

Λέων: Έρωτας: Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε τα προβλήματα, σας απομονώνει και σας αποξενώνει από την αγάπη, τη φιλία και τη συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα βγάζει στην επιφάνεια παλιές αμαρτίες των οικονομικών χειρισμών σας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Είστε αυτό που όλοι θαυμάζουν, αλλά εσάς το μυαλό σας είναι κάπου άλλου. Παίζετε, φλερτάρετε, αλλά αγαπάτε μόνο τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ξέρετε γιατί φοράτε χαλκά στη μύτη; Για να σας τραβάνε οι συνεργάτες σας και λίγο έξω από την πολλή δουλειά, γιατί υπό άλλες συνθήκες δεν σταματάτε να εργάζεστε.

 

Ζυγός: Έρωτας: Όπου ακούτε πολλά κεράσια, παίρνετε και μικρό καλάθι. Καλά θα περάσετε, αλλά δεν θα βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας. Επαγγελματικά: Καιρός να δείτε ποιες πράξεις σας εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας και ποιες σας οδηγούν σε μεγάλα αδιέξοδα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Οι μετοχές σας ανεβαίνουν. Στα φλερτ που σχετίζονται με το χώρο της δουλειάς σας, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Επαγγελματικά: Οι οικονομικές πιέσεις που δέχεστε δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Πρέπει να θυσιάσετε την ηρεμία σας αν θέλετε να πετύχετε.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Το χθες είναι μια ακόμα φορά εδώ, ολοζώντανο και παθιασμένο. Αν μπορείτε, μην υποκύψετε. Επαγγελματικά: Δεν πρόκειται να δείτε προκοπή αν συνεχίσετε να είστε εκεί που είσαστε. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε για αλλαγές σχέσεων και καριέρας.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αφήστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από αρνητισμούς. Μετά, θα ‘ναι εύκολο να πάρετε θέση. Επαγγελματικά: Εάν λάβετε σοβαρά υπόψη ότι μόλις προσπεράσατε βουνά από εκκρεμότητες, θα καταλάβετε με ποιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να κολυμπήσετε και να βγείτε στη στεριά, χωρίς μεγάλη ζημιά.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Η φαγωμάρα κόβει τη διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Κάτι δεν πάει καλά σπίτι σας. Το σεξ, μόνο κριτική δεν σηκώνει. Επαγγελματικά: Θα κόψετε τον βήχα σε όλους αυτούς, που μπορεί είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά, να σας κάνουν ακόμα κάποια νούμερα, αυξάνοντας τα επαγγελματικά σας ζόρια.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Βρείτε τις ισορροπίες σας. Σεξουαλικά είστε ενεργοί και αισθησιακοί. Αλλά κάτι σας συγκρατεί στο παρά πέντε. Επαγγελματικά: Η φύση και ο χαρακτήρας σας επαναφέρουν στη μνήμη σας δυσκολίες που περάσατε. Το δύσκολο είναι να παραδεχτείτε ότι τις προκάλεσαν άτομα που τους δώσατε εσείς το δικαίωμα.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Πηγή: http://like.philenews.com/