Ο Μανώλης Τερεζάκης αποφάσισε να αφήσει το club που υπηρετούσε τόσα χρόνια και να ακολουθήσει μια νέα πορεία με την αγαπημένη του Ειρήνη Μπελώνη. Πλέον το 2020 δεν τον βρίσκει στο club των εργένηδων, αφού η Ειρήνη του είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ στη πρόταση γάμου που της έκανε. Ο φωτογραφικός φακός του Βασίλη Μαρμαρότη κατέγραψε αυτή τη τρυφερή στιγμή και ο νέος τους κοινός βίος ξεκινάει και επίσημα! Εμείς να τους ευχηθούμε να έχουν πάντα χαρούμενες στιγμές και να είναι πάντα τόσο αγαπημένοι

Στιγμές μεγάλης οικογενειακής ευτυχίας απολαμβάνουν από το βράδυ της Κυριακής ο ποδοσφαιριστής του ΣΥΝΚΑ και συνιδιοκτήτης του Jar cafe Γιάννης Μποτωνάκης και η αγαπημένη του Μαρικίτα Μουντάκη. Η έλευση του γιου τους λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ σκόρπισε μεγάλη χαρά στις οικογένειες και των δύο. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να έχει υγεία και να τους χαρίσει ευτυχία και πολλούς λόγους να νιώθουν περήφανοι!

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

Ο Κώστας Δημήτρης και η Εύη Σουλιώτη απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία μιας και το 2020 στέφθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής τους.

Σε ένα παραμυθένιο γάμο, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών ξεκίνησαν τον κοινό τους βίο. Εμείς να τους ευχηθούμε κάθε νότα στη ζωή τους να ηχεί χαρμόσυνα!