zodia chillinΚριός: Έρωτας: Ζείτε με ένταση τις αγάπες σας ξανά. Τρέχετε και δεν φτάνετε. Έτσι είστε εσείς ή όλα μαζί ή τίποτα. Επαγγελματικά: Φιλίες, σχέσεις, δουλειές και μουρμούρα παίζονται αυτό το διάστημα. Μην παίρνετε αέρα απότομα, γιατί τα γεγονότα θα σας κόψουν τη φόρα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Να είστε ξεκάθαροι με τους δικούς σας, αλλά και το ταίρι σας. Πάθος, λίγη ζήλια και χαμόγελο είναι το τέλειο αφροδισιακό. Επαγγελματικά: Πιο λαμπεροί, μοναδικοί και ξεχωριστοί από σας δεν θα υπάρξουν αυτό το διάστημα. Τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας κι εσείς είστε νάρκισσοι όσο ποτέ, λόγο μεγάλης επαγγελματικής επιτυχίας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Η εβδομάδα σάς δίνει το περιθώριο να χαρείτε και να ανασάνετε συναισθηματικά και πνευματικά και βάλτε τη ζωή σας γενικά σε μια καλύτερη βάση. Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα για τις μεγάλες εξορμήσεις, ταξίδια και ευκαιρίες εκτός της πόλης που διανέμετε, για συνεργασίες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Αφήστε τις γκρίνιες κατά μέρος και τις πολιτικές συζητήσεις. Κοιτάξτε να φλερτάρετε και να ρομαντζάρετε αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Τα έσοδά σας είναι αυξημένα αλλά μην το παρακάνετε. Μη συγκρούεστε με συναδέλφους στο περιβάλλον εργασίας σας, γιατί αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για σας.

Διαβάστε επίσης  Issue 790

 

Λέων: Έρωτας: Το μόνο που ζητάνε τα άστρα γι’ αυτή την εβδομάδα, είναι απλά να βγείτε από το καβούκι σας και να αξιοποιήσετε με ένα σωστότερο τρόπο, ό,τι σας δίνεται και ό,τι σας προτείνεται. Επαγγελματικά: Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Στη δουλειά το κλίμα με τους συνεργάτες δεν είναι πολύ θετικό.

 

Παρθένος: Έρωτας: Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Κουνήστε το μικρό δακτυλάκι σας κι όλοι θα κουνιούνται στον ρυθμό που απαιτεί η καρδιά και ο εγωισμός σας. Επαγγελματικά: Θα γίνουν νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν ψηλά. Με καλύτερους ρυθμούς και με ανθρώπους συνεπείς, το κλίμα στη δουλειά σας καλυτερεύει.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μην το παρακάνετε με τις κατακτήσεις, γιατί έχετε και πολλές υποχρεώσεις απέναντι σε κοντινά άτομα. Επαγγελματικά: Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι αξίζετε πολύ περισσότερα από όσα παίρνετε και η τάση σας να μετράτε τα υπέρ και τα κατά μόνο των άλλων, σας κάνει να αποφεύγετε τον εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Σκορπιός: Έρωτας: Το πάθος που κρύβετε μέσα σας φωτίζεται από την αυξημένη γοητεία, το μυστήριο και τον αισθησιασμό που διαθέτετε. Επαγγελματικά: Το διάστημα επηρεάζει θετικά τον κοινωνικό σας περίγυρο και ανοίγουν επαφές για νέες δουλειές. Κάθε σας κίνηση πρέπει να είναι σωστά υπολογισμένη.

 

Τοξότης: Έρωτας: Θάψτε τη  ζήλια. Το έτερον σας ήμισυ σάς έχει πολύ ψηλά. Τίποτα στραβό δεν παίζει εκτός από τη φαντασία σας. Έχετε χάσει την ψυχραιμία που σας διακρίνει. Επαγγελματικά: Μια περίοδος αμφιβολιών και αναβολών ξεκινάει, γι’ αυτό αναβάλετε για λίγο ακόμη την υπογραφή κάποιων συμβολαίων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Ο δρόμος που διαλέγετε είναι μοναχικός και μόνο εσείς μπορεί να αλλάξετε την πορεία. Το καλό και το κακό παλεύει μέσα στην ψυχή σας. Επαγγελματικά: Μην αγνοήσετε τις συμβουλές που κάποιοι είναι πρόθυμοι να σας δώσουν, θα σας φανούν πολύτιμες στην πορεία.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Είστε μάλλον άδικοι και όλα σας φταίνε. Να υποθέσουμε ότι όλα αυτά ανήκουν στα αμαρτήματα του παρελθόντος ή στην πίεση και στην πρίζα που μπαίνετε αυτή την εβδομάδα; Επαγγελματικά: Η καριέρα σας έχει άμεση ανάγκη την προβολή της μέχρι τώρα πορείας σας. Αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Ιχθύς: Έρωτας: Οι ημέρες που έρχονται σάς υπόσχονται πολλές ερωτικές περιπέτειες, που δεν θα είναι πάντα σε καλή τροχιά. Επαγγελματικά: Φανείτε πρόθυμοι να ακούσετε κι αν χρειαστεί να υιοθετήσετε κάποιες προτάσεις των συνεργατών σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/