zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κρατήστε τη σκέψη σας μέχρι τα μέσα της εβδομάδας μόνο για σας. Κάποιοι σας αντιγράφουν, αλλά δεν μπορούν να είναι τόσο γοητευτικοί σαν εσάς. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα λέει ότι είστε ο ένας, ο μοναδικός από πλευράς ευκαιριών. Δεν υπάρχει λόγος άγχους.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Η καλύτερή σας εποχή. Θα περάσετε από παντού, θα αφήσετε την σφραγίδα σας παντού και θα τους κατακτήσετε όλους. Επαγγελματικά: Κάποιοι ζητούν τα φώτα σας για να λύσουν επαγγελματικά προβλήματα κι εσείς τους βάζετε τα γυαλιά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Οι ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας θέλουν πολλή συζήτηση, διακριτικούς χειρισμούς και αποφάσεις. Μόνο έτσι θα βγείτε αλώβητοι αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μείνετε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο σας και εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα που σας κάνει γλυκύτατους, όταν ζητάτε να σας πληρώσουν και πρακτικότερους, όταν συζητάτε οικονομικά ή επί της ουσίας θέματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Κλείστε την εβδομάδα και τους λογαριασμούς σας. Ή θα δοθείτε ψυχικά στον σύντροφό σας ή κάντε αυτό που πρέπει. Επαγγελματικά: Είστε καταπονημένοι λόγω πολλών υποχρεώσεων. Καθυστερούν τα φιλόδοξα σχέδιά σας, ευτυχώς όμως το χρήμα ρέει.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

Λέων: Έρωτας: Κοιτάξτε να είστε σωστοί και τυπικοί, για να μην έχουμε επεισόδια. Έρχεται η ώρα να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και με ποιον απ’ όλους θα μείνετε. Επαγγελματικά: Μέσα στη δουλειά είναι το πάθος και η καρδιά σας. Κάντε κάτι για να έρθει επιτέλους η ηρεμία.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ο άνθρωπός σας κουράστηκε να περιμένει αλλά κι εσείς νιώθετε φοβερά μόνοι. Η εμπιστοσύνη και η αρμονία έχουν φύγει από τη ζωή σας. Κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Επαγγελματικά: Κοντινά σας άτομα θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεν βρίσκεστε στην καλύτερη σας φάση.

 

Ζυγός: Έρωτας: Μια νέα εποχή αρχίζει για σας με πολλές και καλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Επαγγελματικά: Παρόλο που δεν σας αρέσει να δουλεύετε σκληρά, δεν έχετε καμία αντίρρηση αν αμειφθείτε όχι μόνο οικονομικά αλλά πάνω από όλα, αν επιβραβευτείτε ηθικά.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Βάζοντας σε λειτουργία τα τελευταία εναπομείναντα ίχνη διπλωματίας που διαθέτετε, ηρεμείτε γενικώς τα πράγματα και σώζετε μόνον εκείνες τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σας. Επαγγελματικά: Η εβδομάδα δηλώνει σιγά-σιγά συγκέντρωση κεφαλαίων, εξόφληση χρεών αλλά και αποφάσεις σημαντικές αγορών και πωλήσεων, που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

Τοξότης: Έρωτας: Να αναλύσετε τι στο καλό θέλετε από τους άλλους, γιατί τελευταία έχετε ανάγκη από συντροφικότητα. Επαγγελματικά: Μη φοβηθείτε το ρίσκο, η τύχη είναι μαζί σας. Μόνον έτσι θα μπορέσετε πραγματικά να πάρετε ξανά την επάνω βόλτα και να ξεχάσετε αυτά που κατά καιρούς σας ζορίσανε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αποφύγετε τις υπερβολές και τους καβγάδες μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά: Δώστε μεγάλη προσοχή στην εβδομάδα αυτή, αφού πρόκειται να βάλει τα σχέδιά σας σε νέα βάση, με γερά θεμέλια και πολλούς από αυτούς που δημιουργούν απλά προβλήματα.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Μπορεί να σας πιάσουν ερωτικές ανασφάλειες και ζήλιες, απ’ αυτές που συνηθίζετε. Παίξτε εκ του ασφαλούς, γελάστε, διασκεδάστε και μετά… σπίτι για νάνι! Επαγγελματικά: Πάτε γι’ άλλα. Νέοι συνεργάτες, νέες ευκαιρίες, new business και πάλι άπαικτοι παραμένετε. Μη βιαστείτε να ανοίξετε παρτίδες.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Περιτριγυρίζεστε από νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ξεπερνώντας τα δυσκολότερα στάδια, νιώθετε ότι επαγγελματικά έχετε ζήτηση και εξασφάλιση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Πηγή: http://like.philenews.com/