Το ΟΠΑΠ Rabona έκοψε τη πίτα παρουσία φίλων και το γιόρτασε δεόντως. Οι Πάρης Γκέκας και Αντώνης Βασιλείου αφού πραγματοποίησαν το καθιερωμένο τελετουργικό, άναψαν την ψησταριά και κέρασαν σουβλάκια τους φίλους που παρευρέθηκαν σε μία ακόμα ιδιαίτερη στιγμή για το αγαπημένο sports café της Λεωφόρου Καζαντζάκη.

 


Με μια άκρως δελεαστική προσφορά υποδέχεται το Φεβρουάριο το Move On στο Κάτω Δαράτσο. Επέλεξε δύο αλμυρά πιάτα (κρέπα / burger / pancake) και σου χαρίζουν την αγαπημένη γλυκιά κρέπα με Nutella, μπισκότο και παγωτό βανίλια. Πώς να αντισταθείς σε κάτι τέτοιο;

 

Μια σπουδαία επιχειρηματική κίνηση πραγματοποιεί το 2020 ο Γιώργος Κανατάκης που μετά τα Φαλάσαρνα επενδύει και στο Ελαφονήσι, όπου δημιουργεί ένα ξεχωριστό Dinner σε αμερικάνικα πρότυπα για τους λάτρεις του καλού γρήγορου φαγητού.

Με άπλετο χώρο parking και ξεχωριστές γεύσεις θα αποτελέσει “MUST” επιλογή για κάθε επισκέπτη στο πιο επισκέψιμο σημείο της πόλης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από το 90% των επισκεπτών θα πάνε έστω μία φορά στο Ελαφονήσι. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

 

Κάτι δείχνει να αλλάζει στη πίσω μεριά του λιμανιού, που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αλλάξει μορφή. Το μέχρι πρότινος Saloon Bar πέρασε στα χέρια νέων ιδιοκτητών και στη παρούσα φάση έχουν μείνει μόνο οι πέτρινοι τοίχοι στο χώρο. Τα σχέδια έχουν βγει, οι εργασίες ξεκινούν και μάλλον θα έχουμε ένα νέο παίκτη στη νυχτερινή διασκέδαση των Χανίων. Θα είμαστε σε θέση να πούμε πολλά περισσότερα στα επόμενα τεύχη…stay tuned…

 

Στο Athens Barber Festival θα βρεθεί όλο το επιτελείο του κομμωτηρίου Nikos Lianopoulos για να παρακολουθήσουν νέες τεχνικές, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Ως εκ’τούτου το κομμωτήριο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.

 

 

Με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο επικοινωνεί η ψησταριά Κουμπές το γεγονός ότι είναι κλειστά τις Δευτέρες.

Διακωμωδώντας την δίαιτα που όλοι ξεκινάμε τη Δευτέρα και σταματάμε τη Τρίτ,η συμβάλει ώστε να αναπληρώσουμε το κενό φροντίζοντας να είναι ανοιχτά όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.