Αναπαραστήστε το πρώτο σας ραντεβού

Μια από τις πιο ρομαντικές κινήσεις που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αναπαραστήσεις το πρώτο σας ραντεβού. Οι γυναίκες τρελαίνονται για τους άνδρες που συγκρατούν λεπτομέρειες από το παρελθόν, όπως σε ποιο εστιατόριο πήγατε, τι φάγατε και τι κάνατε μετά. Θα είναι σαν να γιορτάζετε την επέτειο σας.

 

Απολαύστε ένα μασάζ
Θα μπορούσες να προσφερθείς να της κάνεις μασάζ για να χαλαρώσει, αλλά ακόμα καλύτερα θα μπορούσατε να απολαύσετε μαζί ένα μασάζ σε κάποιο σπα.

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να μπορέσετε να χαλαρώσετε μαζί.

Οποιοδήποτε σπα και να διαλέξεις θα είναι ο ιδανικός προορισμός για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κλείστε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μην χρειάζεται να καθαρίσετε το δωμάτιο σας αφού θα το έχετε κάνει άνω κάτω. Γι’ αυτό κλείσε ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο και παίξτε το τουρίστες. Ζήστε λίγο την περιπέτεια του παράνομου ζευγαριού και θα νιώσετε αμέσως την λίμπιντο να σας αγγίζει τα ύψη!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Αποδράστε
Εάν σας το επιτρέπουν οι δουλειές και τα οικονομικά σας, σχεδιάστε μια απόδραση για δυο, τρεις μέρες, ανεβείτε στο αυτοκίνητο, το πλοίο, το αεροπλάνο και φύγετε μακριά από όλους κι από όλα.

 

Βάλτε τα καλά σας

Είναι ξεχωριστή περίσταση οπότε βάλτε τα καλά σας, και πηγαίνετε είτε σε κάποιο καλό εστιατόριο, είτε δειπνήστε στο σπίτι. Οι γυναίκες λατρεύουν όταν τους δίνεται η ευκαιρία να βάλουν τα καλά τους και το γεγονός ότι θα βάλεις κι εσύ μια φορά τα καλά σου θα κάνει οτιδήποτε κι αν επιλέξετε να κάνετε να φανεί σαν ειδική περίσταση. Με αυτό τον τρόπο θα της δείξεις πόσο σημαντική είναι για σένα.