ΗΟΤ
O Joaqin Phoenix κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο και δικαιωματικά είναι ο πιο hot ηθοποιός του 2020. Αν και πολλοί είχαν δεδομένο το Οσκαρ για το γνωστό ηθοποιό συμβαίνουν και περίεργα στις βραδιές τον Οσκαρ, όμως αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις.

 

Ο ΑΟΧ σκαρφάλωσε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όλα δείχνουν ότι η ιστορική ομάδα των Χανίων επιστρέφει στη κανονικότητα μετά από πολλά χρόνια. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία.

 

Ο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι HOT στα 35 του. Και δε μιλάμε φυσικά για την εμφάνιση του αλλά για την ερωτική σχέση που έχει με τα δίχτυα. Σκοράρει σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια και δείχνει ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στην σπουδαία καριέρα του.

 

NOT
O Αμπιντάλ πάει από γκάφα σε γκάφα ως τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσα και πλέον είναι σε ευθεία ρήξη με το Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του, μετά την ατυχή του δήλωση ότι κάποιοι αδιαφορούν. Είχε προηγηθεί και η ατυχή δήλωση για τον Τσάβι και αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

 

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά όσο περνάει ο καιρός χάνει την ουσία, μιας και παρά τα συνεχιζόμενα υψηλά νούμερα τηλεθέασης οι Αγριες Μέλισσες έχουν αναλωθεί σε έρωτες και μόνο. Μήπως οι σεναριογράφοι να σκεφτούν και κάτι ακόμη;

Το Master Chef από διαγωνισμός μαγειρικής έχει καταφέρει να γίνει χειρότερο και από εκπομπή της Τατιάνας. Κάθε πικραμένος θα βγάλει τα εσώψυχα του για να πάρει μια λευκή ποδιά και κάπου εκεί χάνεται η μαγεία του παιχνιδιού. Ας ελπίσουμε να τελειώσει το reality και να αρχίσει το μαγείρεμα.