zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μην παραιτήστε απ’ τον έρωτα. Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Επαγγελματικά: Εάν κάποια πράγματα, μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Οι ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας θέλουν πολλή συζήτηση, διακριτικούς χειρισμούς και αποφάσεις. Μόνο έτσι θα βγείτε αλώβητοι αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μείνετε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο σας και εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα που σας κάνει γλυκύτατους, όταν ζητάτε να σας πληρώσουν και πρακτικότερους, όταν συζητάτε οικονομικά ή επί της ουσίας θέματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ήλθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίον πλασάρετε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.

Διαβάστε επίσης  Σε νέες περιπέτειες και φέτος η Γωγώ “Στο Κόκκινο”

 

Λέων: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά. Επαγγελματικά: Λίγο σαν την ζούγκλα μοιάζει αυτό το διάστημα η ζωή σας. Φορτικό κλίμα και άπειρες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ανανεωθείτε εμφανισιακά. Καιρός να κατασταλάξετε, ποιο είναι το αληθινό νόημα της ευτυχίας και ποια πράγματα έχουν αξία για σας. Επαγγελματικά: Ξανατίθενται τα πράγματα επί τάπητος και ξεκαθαρίζετε τι θα δώσετε, πόσα θα δώσετε και τι θα πάρετε από τις επαγγελματικές επαφές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα. Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν τα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Τώρα που τα ζόρικα έχουν φύγει, θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης  Κρεοπωλεία Μπούρμπος - Εγκαίνια 3ου καταστήματος: Special guest AOD

 

Τοξότης: Έρωτας: Αισθάνεστε πολύ διαφορετικά αυτό το διάστημα, γιατί είδατε με πόση στοργή και προσοχή κάποιοι έχουν σταθεί δίπλα σας και σας στηρίζουν στις ψυχικές σας μεταπτώσεις. Επαγγελματικά: Μην ανοίγεστε και μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να φτιάξουν τα πράγματα με την οικογένειά και με τον σύντροφό. Επαγγελματικά: Οι τριβές πάνε με τις δουλειές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο επιφανειακές.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν μιλήσετε στον άνθρωπό σας με ειλικρίνεια, θα τον εντυπωσιάσετε, γιατί πιστεύει ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Επαγγελματικά: Ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι, ζητώντας τη στήριξη που δικαιούστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Έρωτας: Καλό θα είναι να καταφεύγετε στον ήρεμο διάλογο όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Επαγγελματικά: Προετοιμαστείτε να ξεχάσετε για λίγο τις δικές σας επιθυμίες, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας.

Διαβάστε επίσης  Προσωπικός γιατρός: Αναστέλλεται η ποινή αυξημένης συμμετοχής μέχρι 1η Δεκεμβρίου

 

Πηγή: http://like.philenews.com/