zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μην παραιτήστε απ’ τον έρωτα. Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Επαγγελματικά: Εάν κάποια πράγματα, μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Οι ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας θέλουν πολλή συζήτηση, διακριτικούς χειρισμούς και αποφάσεις. Μόνο έτσι θα βγείτε αλώβητοι αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά: Μείνετε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο σας και εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα που σας κάνει γλυκύτατους, όταν ζητάτε να σας πληρώσουν και πρακτικότερους, όταν συζητάτε οικονομικά ή επί της ουσίας θέματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ήλθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίον πλασάρετε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

 

Λέων: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά. Επαγγελματικά: Λίγο σαν την ζούγκλα μοιάζει αυτό το διάστημα η ζωή σας. Φορτικό κλίμα και άπειρες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ανανεωθείτε εμφανισιακά. Καιρός να κατασταλάξετε, ποιο είναι το αληθινό νόημα της ευτυχίας και ποια πράγματα έχουν αξία για σας. Επαγγελματικά: Ξανατίθενται τα πράγματα επί τάπητος και ξεκαθαρίζετε τι θα δώσετε, πόσα θα δώσετε και τι θα πάρετε από τις επαγγελματικές επαφές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας: Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα. Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν τα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Τώρα που τα ζόρικα έχουν φύγει, θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

 

Τοξότης: Έρωτας: Αισθάνεστε πολύ διαφορετικά αυτό το διάστημα, γιατί είδατε με πόση στοργή και προσοχή κάποιοι έχουν σταθεί δίπλα σας και σας στηρίζουν στις ψυχικές σας μεταπτώσεις. Επαγγελματικά: Μην ανοίγεστε και μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να φτιάξουν τα πράγματα με την οικογένειά και με τον σύντροφό. Επαγγελματικά: Οι τριβές πάνε με τις δουλειές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο επιφανειακές.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν μιλήσετε στον άνθρωπό σας με ειλικρίνεια, θα τον εντυπωσιάσετε, γιατί πιστεύει ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Επαγγελματικά: Ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι, ζητώντας τη στήριξη που δικαιούστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Έρωτας: Καλό θα είναι να καταφεύγετε στον ήρεμο διάλογο όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Επαγγελματικά: Προετοιμαστείτε να ξεχάσετε για λίγο τις δικές σας επιθυμίες, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας.

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/