ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ NAMASTE

Το Namaste γιόρτασε τον Αγιο Βαλεντίνο με μία ακόμα ξεχωριστή Bollywood βραδιά. Η Κωσταντίνα Μαρινάκη και ο Κωνσταντίνος Ρουμελιωτάκης ετοίμασαν ξεχωριστές χορογραφίες για την ημέρα και όσοι βρέθηκαν εκεί παρασύρθηκαν στο ρυθμό και απόλαυσαν ένα ρομαντικό και άκρως διασκεδαστικό βράδυ, με πλούσιες γεύσεις και ήχους της Ινδικής κουλτούρας.

PARUMBA ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ PARIS NAGUAL

Ένα Σαβ/Κο με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης τελειώνει…αφήνοντας πίσω του εικόνες που θα τις συζητάμε για καιρό…Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον Σύλλογο Τριτεκνων , την κυρία Μαιρη Χελιουδακη…για την πρωτοβουλία να τρέξουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε , ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτό το Χανιωτακι που μας έχει ανάγκη, την βοήθεια του Δήμου Χανίων σε ότι χρειάστηκε, την ομάδα του Paris Nagual II & αυτόν προσωπικά που δέχτηκε αμέσως & αφιλοκερδώς αυτήν την πρόταση , τον Aristotle Manoudakis που μας συνόδεψε με την μουσική του βοήθεια , τα σημεία προπωλησης Maria Androulaki, maria s cafe & Georgia Maragoudaki Οικος Αρωμάτων , όλα τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν αφιλοκερδώς την προβολή της εκδήλωσης , το ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ και το εστιατόριο Νεώρια ΞΥΛΟΥΡΗΣ – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ που φρόντισαν τους καλεσμένους μας, τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ που εξασφάλισαν την ασφάλεια του χώρου και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε την χτεσινή βραδιά ξεχωριστή τόσο για εμάς όσο και για αυτήν την μητέρα ….Να είστε όλοι καλά με υγεία και αγάπη πολυ…Από τον Μάρτιο πιο πολύ PARUMBA στο ARTEMIS FITNESS CLUB Giouli Kourgiala by Sofia …για να μπορεί και ο Πάρης μας να μας επισκέπτεται πιο συχνά ….

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

ΤΑ ΣΤΡΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

Μια πολύ ξεχωριστή κίνηση με συμβολικό, μα πάνω απ’όλα ανθρώπινο χαρακτήρα πραγματοποίησαν οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, αφού τραγούδησαν για τα παιδιά με καρκίνο στο ΠΑΓΝΗ, προσφέροντας τους μια πριβέ συναυλία για να τραγουδήσουν και να χορέψουν όλοι μαζί.

Μια πολύ όμορφη κίνηση που χάρισε λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά που δίνουν τον αγώνα της ζωής τους από πολύ μικρή ηλικία και ευχόμαστε να βγουν όλα νικητές. Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία.

31o ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σαράντα μία ομάδες έτρεχαν πάνω-κάτω, ενώ στα αρχηγεία άλλοι φρόντιζαν για την καλοπέραση και άλλοι προσπαθούσαν να λύσουν τον έναν γρίφο μετά τον άλλο, με τη βοήθεια βιβλίων αλλά και του διαδικτύου. Αμέσως μετά, έτρεχαν με την “ψυχή στο στόμα” στο Δημαρχείο που ήταν η βάση των “Μπουμπούνων”.

Το Κυνήγι του Θησαυρού, που μετρά ήδη 31 χρόνια ζωής στο Ρέθυμνο, είναι ένα ιδιαίτερα πνευματικό παιχνίδι που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρης της πόλης.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Οι κυνηγοί προετοιμάζονται μήνες νωρίτερα, ακονίζουν το μυαλό τους, φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και δε σταματούν στιγμή να “ξεσκονίζουν” τα βιβλία που αφορούν κυρίως στην τοπική ιστορία και στην παράδοση του Ρεθύμνου.