Μόλις επιστρέψατε από το 5o Greek Barber Festival. Πως ήταν αυτή σας η εμπειρία; Οτιδήποτε προστίθεται στην εξέλιξη της γνώσης για το κομμωτήριο είναι σημαντικό! Το να δεις, να συναναστραφείς, να διδαχθείς πράγματα που αφορούν στη δουλειά σου-είτε σε επίπεδο κουρέματος, είτε σε επίπεδο διαχείρισης του κομμωτηρίου- από κορυφαία ονόματα του χώρου μας, αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό!

Είδαμε ότι πήγατε με όλη την ομάδα; Πόσο σημαντικό ήταν για σας να βρίσκεστε όλοι εκεί;          Θεωρώ ότι η συνοχή και η “καλή χημεία” σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας επιτυχημένης ομάδας, ανεξάρτητα από το επάγγελμα. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός, αφενός εμπλούτισε τις γνώσεις όλων μας όσον αφορά το κούρεμα αφετέρου δένει πιο πολύ σε επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ μας τους συνεργάτες του κομμωτηρίου μας, με αποτέλεσμα την λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τι είδατε εκεί που θα προσπαθήσετε να εφαρμόσετε στο κοινό της πόλης μας;                                               Νέες τάσεις, μία ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από το ανδρικό κούρεμα και την όλη διαδικασία περιποίησης ενός άνδρα σε styling, προιόν κλπ είναι από τα βασικότερα που αποκομίσαμε σαν ομάδα από τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ. Προσπάθειά μας πια είναι με τη σειρά μας να αλλάξουμε την αντίληψη του ανδρικού κοινού για τις πολλαπλές υπαρεσίες που μπορεί ο χώρος μας να παρέχει και όχι μόνον ένα βιαστικό ανδρικό κούρεμα.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

Πόσο έχει εξελιχθεί η ανδρική περιποίηση τα τελευταία χρόνια; Αφορμή θεωρώ ότι είναι ο κορεσμός των εταιρειών γύρω από τη γυναικεία περιποίηση. Έτσι υπάρχει μία ραγδαία εξέλιξη και για τον άνδρα πια σε υπηρεσίες που τον αφορούν, άπειρα προϊόντα και νέες τεχνικές.

Οι πελάτες σας τολμούν αλλαγές ή είμαστε κάπως συντηρητικοί στις επιλογές μας;
Αυτό ποικίλει ανάλογα τον πελάτη, την ηλικία του, το επάγγελμα του και την όλη φιλοσοφία του. Το σοβαρότερο κομμάτι για εμάς όταν εμείς έχουμε κάτι να προτείνουμε, σκεπτόμενοι όλες τις πιθανές παραμέτρους που τον αφορούν είναι η εμπιστοσύνη που εισπράττουμε γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς : ατομικότητα και όχι επανάληψη στο στυλ του κάθε πελάτη. Στην πορεία των χρόνων έχουμε δει να εξελίσσεστε διαρκώς.

Έχουν μείνει κάποιοι ανεκπλήρωτοι στόχοι που μπορεί να δούμε στο προσεχές μέλλον; Φυσικά!!! Βάζουμε στόχους για το μέλλον και σταδιακά προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε. Στόχοι τόσο για εμάς και την εξέλιξή μας, την καλύτερη δυνατή απόδοσή μας, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό μας πελάτη. Ένας για παράδειγμα άμεσος στόχος μας είναι η αλλαγή των ωραρίων μας για την ταχύτερη δυνατή ανταπόκρισή μας στον πελάτη μας. Νέα προϊόντα και νέες για τα δεδομένα της πόλης υπηρεσίες θα έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο χώρο μας εντός των εβδομάδων…stay tuned!!!

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Τι πρέπει να διαθέτει κάποιος για να διακριθεί στο χώρο σας;
Ίσως ακουστεί κλίσε η απάντηση αλλά πραγματικά αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, και δεν το κάνεις με όλη σου την καρδιά αυτό εν καιρώ θα φανεί και στο κοινό! Θέλει χρόνια εμπειρίας, δίψας, γνώσης, συνεχή μάθηση και εξέλιξη για να επιτύχεις. Μετά επέρχεται η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη του κόσμου που σε κάνει να διακριθείς.