Hot

Ο Πετρούνιας επιστρέφει δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και ξαναβλέπει το χρυσό βάθρο. Ο αθλητής που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες επιστρέφει στο θρόνο του και όλοι ελπίζουμε να καταφέρει να βρεθεί σε μία ακόμα ολυμπιάδα.

 

Ο Μπεν Αφλεκ, αφού βρέθηκε στα πολύ down το,υ καταφέρνει να μαζέψει τα κομμάτια που του άφησε ο χωρισμός και το πρόβλημα αλκοολισμού και κάνει comeback με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα…ταινίες….Ανυπομονούμε για το The Way Back που είναι και περιγραφική της κατάστασης που βίωσε.

 

Μετά από ένα break 16 χρόνων τα «Φιλαράκια», η πιο επιτυχημένη αμερικανική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης επιστρέφουν για ένα και μόνο επεισόδιο διάρκειας μίας ώρας, που θα προβληθεί στη νέα πλατφόρμα της HBO. Είναι επίσημο και σίγουρα οι φαν το αναμένουν με μεγάλη αγωνία.

 

Not

Εκβιαστικά διλήμματα τύπου «εσύ ή ο γιός σου» δεν χωράνε στον Παναθηναϊκο και δυστυχώς ο Αλαφούζος για ακόμα μία φορά καταφέρνει να μικρύνει τον Παναθηναϊκό με τέτοιες συμπεριφορές. Η φυγή του Δώνη θα πλήξει και την ομάδα, αλλά και τη σχέση του Αλαφούζου με τον κόσμο που έχει ανεχτεί πολλά.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture


Ο κοροναϊός πληγώνει πολύ περισσότερο από όσο θα φανταζόμασταν, μιας και οι οικονομίες πολλών χωρών πλήττονται από τις παράπλευρες ζημιές του θανατηφόρου ιου. Ας ευχηθούμε πως η επιστημονική κοινότητα θα βρει αντίδοτο το συντομότερο δυνατό.

Μπορεί ο Ερντογάν να προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει το κοινό του, αλλά και τους εξωτερικούς παράγοντες, όμως είναι κοινό μυστικό ότι η Τουρκία περνάει δύσκολες μέρες, μιας και ο πληθωρισμός έχει εκτοξευθεί και το καλάθι της νοικοκυράς ακριβαίνει διαρκώς , αγγίζοντας απαγορευτικά νούμερα. Αποσύρονται επενδύσεις, φεύγουν ξένοι αλλά και Τούρκοι επενδυτές και αυτό μόνο ευχάριστο δεν είναι για τους Τούρκους.