zodia chillinΚριός: Έρωτας: Με ανεβασμένη τη λίμπιντο, τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μια έντονα ερωτική εβδομάδα; Προσέξτε τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας. Επαγγελματικά: Δεν θα υπάρξουν εξάρσεις, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ποιους αποφασίζετε να συνεργαστείτε.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Ξεκινάτε μια νέα σχέση με πολλές φιλοδοξίες και περίσσιο ερωτισμό. Μήπως, τελικά, αυτό είναι που σας λείπει στην ουσία; Επαγγελματικά: Ψάξτε να βρείτε λύσεις που θα σας δώσουν διέξοδο από το τέλμα που έχετε πέσει, λύσεις που θα αποφέρουν κέρδη σε σας και ικανοποίηση στους συνεργάτες σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Έχετε παραμελήσει τον σύντροφο σας. Φροντίστε να βρείτε άμεσα τον τρόπο να αποκαταστήσετε τις γέφυρες επικοινωνίας. Επαγγελματικά: Κάποιες προτάσεις για δουλειά θα περάσουν από δίπλα σας. Δυστυχώς για σας, χάσατε γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να εξηγήσετε στον εαυτό σας το γιατί.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Μια θυελλώδης εβδομάδα ξεκινάει, νέοι έρωτες, νέα φλερτ, ξεκαθαρίσματα. Επαγγελματικά: Επιτέλους μάθατε τι σημαίνει συνεργασία με άλλους ανθρώπους και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Λέων: Έρωτας: Έχετε καταφέρει κάτι σπουδαίο, να κρατήσετε τον σύντροφο δίπλα σας, ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες. Επαγγελματικά: Να είστε καχύποπτοι με αυτούς που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, μην αποφασίσετε ελαφρά τη καρδιά.

 

Παρθένος: Έρωτας: Το μόνο καλό την περίοδο αυτή είναι η σχέση σας, καθώς βρίσκεστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο συνεννόησης στο καλύτερο δυνατό σημείο. Επαγγελματικά: Μια περίοδος κρίσης ξεκινάει. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

 

Ζυγός: Έρωτας: Η γοητεία σας είναι ανεβασμένη και βασίζεστε σ’ αυτήν. Όμως όσο κι αν κάποιοι σφάζονται στην ποδιά σας, δεν σημαίνει ότι είστε ευτυχισμένοι. Επαγγελματικά: Νέες γνωριμίες θα φέρουν νέες προοπτικές, αρκεί να είστε συνεργάσιμοι.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Δείτε τη σχέση σας με άλλο μάτι, μη θεωρείτε σίγουρο τον σύντροφο σας, γιατί η πολλή σιγουριά θα σας φάει. Επαγγελματικά: Δεν έχετε μόνο εσείς δίκιο, ακουστέ και τους άλλους και την άποψη τους, όλο και κάτι θα αποκομίσετε.

 

Τοξότης: Έρωτας: Η σχέση σας βρίσκεται σε μια νέα ισορροπία, συγκρατείστε το ταμπεραμέντο σας, για να μην τα ξανακάνετε θάλασσα. Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση έρχεται για να σας ανοίξει τους ορίζοντες φερθείτε με σύνεση και μην κλείσετε την πόρτα σε αυτούς που θέλουν να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και ίσως κάποιος από όλους αυτούς να αξίζει τον κόπο, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Επαγγελματικά: Ένταση και αντιδράσεις θα αντιμετωπίσετε στον χώρο εργασίας. Θα πρέπει να αντιδράσετε με σύνεση και ψυχραιμία.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Δεν έχετε περιθώρια, όλα έχουν βγει στη φορά κι εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε την ουρά στα σκέλια. Επαγγελματικά: Έχετε δυνατό μυαλό, έτσι και αυτή τη φορά θα σας βγάλει από το αδιέξοδο των οικονομικών.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Η πίεση που υπάρχει στη ζωή σας έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Φροντίστε να αμβλύνετε τις εντυπώσεις και να ξανακερδίσετε τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά: Καλό θα είναι να μην ακούσετε τις απόψεις των άλλων, έτσι κι αλλιώς οι τελικές αποφάσεις θα είναι δικές σας.

 

Πηγή: http://like.philenews.com/