Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ VIVA.GR
Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά στο Chania Beach Party. Η πρώτη μεγάλη είδηση αφορά την προπώληση των εισιτηρίων. Το chania beach party ανακοίνωσε την συνεργασία του με το μεγαλύτερο portal διάθεσης εισιτηρίων στην Ελλάδα. Ετσι λοιπόν το viva.gr θα είναι το αποκλειστικό portal για την διάθεση ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Το site που διαθέτει τα εισιτήρια όλων των μεγάλων φεστιβάλ της χώρας διαθέτει από την προηγούμενη εβδομάδα και τα εισιτήρια προπώλησης του κορυφαίου beach party της χώρας.

EARLY BIRDS…BEST PRICES
Τα early birds του Chania Beach Party κυκλοφόρησαν και ισχύουν μόνο για λίγες μέρες.

Οσοι επιλέξουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους άμεσα, θα τα αποκτήσουν στη προνομιακή τιμή των 6 ευρώ και 10 ευρώ (VIP area).

Επίσης έχουν ξεκινήσει και οι κρατήσεις για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν το χώρο τους στο VIP area του επετειακού beach party που αναμένεται να γράψει τη δική του μοναδική ιστορία.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

AFTERMOVIE 2019 IS ONLINE
Η ανακοίνωση της συνεργασίας του CBP με το viva.gr συνδυάστηκε με την παρουσίαση του official aftermovie του 2019. Το video ανέβηκε στο youtube αλλά και στο instagram του chania beach party, όπως και στη σελίδα www.chaniabeachparty.com Με πλάνα του Γιώργου Πανταζή και editing του Apollon St.

Το aftermovie κερδίζει τις εντυπώσεις και παρουσιάζει σε λίγα λεπτά ένα recap όσων ζήσαμε πέρυσι.

CBP10 NEW EXCLUSIVE MERCHANDISE
Μια ξεχωριστή συλλογή συλλεκτικών προϊόντων με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων Chania Beach Party σχεδιάζουν οι διοργανωτές.

Από μπλουζάκια και καπέλα μέχρι lanyards και rollbands έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζονται από το γραφιστικό τμήμα.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα σχέδια και οι πωλήσεις θα γίνονται online αλλά και από ένα επιλεγμένο φυσικό κατάστημα της πόλης.