Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να νηστέψεις την περίοδο της Σαρακοστής; Όταν έχεις στο πλευρό σου τις Λιχουδιές δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα απολύτως.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο μενού προστίθενται στη λίστα του καταλόγου και τα αγαπημένα νηστίσιμα τυλιχτά, αλλά και πολλά νηστίσιμα μαγειρευτά για να μη σας λείψει απολύτως τίποτα.

Πίτες με φαλάφελ, χαλούμι, καλαμάρι, κεμπάπ θαλασσινών και μπιφτέκι λαχανικών είναι “must” επιλογές για τη Σαρακοστή. Τώρα ξέρεις!

 

Με σύμμαχο τον καιρό η αυλή του the jar café αποτελεί το ιδανικό city break.

Αν θέλεις να απολαύσεις το freddo σου στο παρκάκι μέσα στο πράσινο, τότε σίγουρα θα συναντήσεις πολλούς ακόμα φίλους στο the jar.

Από νωρίς το πρωί, η αυλή του σας υποδέχεται με επιλογές για πρωινό, ενώ και στις γλυκές προτάσεις του μενού θα βρείτε και μία νέα σειρά pancakes που θα λατρέψετε.

Ηταν γνωστό ότι λίγο μετά τις γιορτές το Blockchain θα μας αποχαιρετούσε, όμως αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο χώρος άλλαξε ιδιοκτησία και ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο όνομα και υπό νέα διεύθυνση με σκοπό να χαρίσει και πάλι ζωντάνια στο στενό.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

Η επιστροφή του δεν αργεί και όπως όλα δείχνουν, το δίδυμο που αναλαμβάνει δράση έχει και τη γνώση και την εμπειρία να βάλει σε τροχιά ανόδου το νέο χώρο.

 

Τα πρώτα του γενέθλια ετοιμάζεται να γιορτάσει το Buenos Dias και θα το γιορτάσει δεόντως με ένα party εγκαινίων που θα τα έχει όλα!

Το αγαπημένο neighborhood café της οδού Εφέδρων Πολεμιστών 63 θα υποδεχτεί φίλους και γνωστούς με μουσικές, εδέσματα και ποτό για να επισημοποιήσει τη παρουσία του, στις 21 Μαρτίου. Βγάλτε στυλό-ατζέντα και σημειώστε την ημερομηνία! Αυτά απλά δε χάνονται…