HOT

Αναμφίβολα πιο hot από ποτέ ο Ολυμπιακός που απέκλεισε σε ένα συναρπαστικό επαναληπτικό την Αρσενάλ και μπήκε με ισχυρό προβάδισμα για το τίτλο απέναντι στο ΠΑΟΚ. Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί στη δεύτερη Ελληνοαγγλική πρόκληση με τη Wolves.

 

Ο Αντετοκούνμπο απαντά στους haters και πιο συγκεκριμένα στο Harden με μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση και 40αρα on court, αποδυκνείοντας ότι δεν είναι τυχαία back to back MVP. Ποιος άλλωστε θα τον αμφισβητήσει με τέτοιες εμφανίσεις…και που να μπούμε στα play offs!

 

Οι συνοριοφύλακες του Εβρου που με περίσσια αυταπάρνηση και απόλυτη ψυχραιμία συνεργάζονται με αστυνομία και στρατό για την φύλαξη των συνόρων σε μία στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά.

 

 

NOT

Για ακόμα μία βδομάδα είναι παγκοσμίως NOT HOT ο Ερντογάν που προκαλεί την Ευρώπη παίζοντας με τις ελπίδες αθώων ανθρώπων. Αυτό που ενοχλεί ακόμα περισσότερο είναι τα fake news που ξεστομίζει ο ίδιος προσωπικά και ο Τσαβούσογλου, για να στείλουν όλο και περισσότερους στα σύνορα.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Ο Κορονοιος συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη και πλέον η ανησυχία είναι έντονη, καθώς ακυρώνονται σημαντικές εκδηλώσεις και λαμβάνονται μέτρα για τη προφύλαξη του πληθυσμού. Η εμφάνιση του και στην Αμερική προκαλεί ανησυχία. Το μόνο θετικό μήνυμα έρχεται από τη Κίνα όπου έχουν αρχίσει να μειώνονται κατά πολύ τα περιστατικά και ο ιος έχει αρχίσει να εξασθενεί.

Ο Νίκος Παππάς δεν δείχνει να τα βρίσκει με το Ρικ Πιτίνο και τις απαιτήσεις του αμερικανού προπονητή και έτσι μπαίνει στο πάγο, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι υγιής. Αυτό είναι ένα ακόμα επεισόδιο στη θυελλώδη όπως όλα δείχνουν σχέση των δύο ανδρών.