STREET FOOD FESTIVAL CHANIA SOLDOUT
Το Street Food Festival των Χανίων έκλεισε όλα του τα περίπτερα περισσότερους από δύο μήνες πριν το φεστιβάλ και πλέον οι διοργανωτές στρέφουν την προσοχή τους στην επικοινωνία των συμμετεχόντων αλλά και την ολοκλήρωση των συμμετοχών στο Ρέθυμνο, όπου απομένουν λιγοστά ακόμα διαθέσιμα περίπτερα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους επιχειρηματίες για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχονται ένα φεστιβάλ φαγητού που θα τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα το σημείο που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ στα Χανιά.

Οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και μένει μόνο η έγγραφη έγκριση για να προβούν σε ανακοινώσεις οι δύο πλευρές.

“NESAKI” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!
Με αρκετούς από τους περυσινούς συμμετέχοντες αλλά και πολλές ακόμα νέες επιχειρήσεις υποδέχονται τα Χανιά το δεύτερο Street Food Festival.

Από τους πρώτους συμμετέχοντες που πίστεψαν στο Street Food Festival και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους φίλους του street food και φέτος δεν είναι άλλος από το Nesaki, που θα φροντίσει να φέρει τις ιταλικές γεύσεις στο πιάτο σας.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

RnD BURGERS IS BACK AGAIN
Ξεκίνησε από τα Χανιά, ακολούθησε στο Ηράκλειο και φέτος δίνει ραντεβού με τους φίλους του και στους τρεις προορισμούς του νησιού. Ο λόγος για το RnD Burgers.

Ένα από τα κορυφαία burger house projects των Χανίων. Αν το δοκίμασες σίγουρα το λάτρεψες. Αν πάλι δε σου δόθηκε η ευκαιρία πέρυσι, φέτος θα έχεις την ευκαιρία να το γευτείς! Φήμες λένε ότι ετοιμάζει και εκπλήξεις για το φετινό Street Food Fest.