zodia chillinΚριός: Έρωτας: Κάθε άλλο παρά έχετε κουραστεί από τη διπλή ζωή που κάνετε, όμως, έχετε κουράσει τους γύρω σας. Πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας. Επαγγελματικά: Για ακόμη μια φορά τα προβλήματα στον χώρο εργασίας φαίνονται να διογκώνονται και τις περισσότερες φορές να είναι φαινομενικά αξεπέραστα.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Πολλά τα πρόβλημα επικοινωνίας με το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά το διάστημα αυτό θα υπάρξει περίοδος ανακωχής. Επαγγελματικά: Μην εφησυχάσετε όταν ακούσετε τα μεγάλα λόγια των συναδέλφων σας. Να θυμάστε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Ξανασυζητήστε ό,τι σας ενοχλεί. Όσοι είστε μόνοι μην κλείνετε την πόρτα σε όλους. Κάποιοι αξίζουν περισσότερο από όσο νομίζετε. Επαγγελματικά: Η κριτική που γίνεται στον χώρο εργασίας δεν είναι κακοπροαίρετη. Με γνώμονα το συμφέρον σας, προσπαθήστε να δεχθείτε τα λάθη σας.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Επιτέλους, η σχέση σας διανύει μια περίοδο ηρεμίας και ευτυχίας. Ήταν κάτι που και οι δυο είχατε μεγάλη ανάγκη. Επαγγελματικά: Εφαρμόστε τις σκέψεις σας και μην παρεκκλίνετε της πορείας σας ούτε ένα εκατοστό.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

Λέων: Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να παίξετε για λίγο σε ένα και μόνο ταμπλό. Μια αλλαγή χρειάζεται πού και πού. Επαγγελματικά: Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στον χώρο εργασίας, σας έχουν αναστατώσει. Μην απογοητεύεστε, οι αλλαγές κάθε άλλο παρά εναντίον σας είναι.

 

Παρθένος: Έρωτας: Αν και οι ατυχίες ήταν αρκετές, τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και η σχέση που έχετε είναι πιο σοβαρή από τις άλλες. Επαγγελματικά: Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος, οι προθεσμίες είναι συγκεκριμένες και οι μέρες φεύγουν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περνάτε πολλές ώρες στην εργασία σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας και σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Επαγγελματικά: Το άγχος σας είναι λίγο υπερβολικό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο χαλιά όσο νομίζετε. Η εβδομάδα δεν θέλει να σας εκδικηθεί, αλλά να σας βοηθήσει.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Η κατανόηση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για μια υγιή σχέση όμως μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είναι αμφίδρομη για να υπάρχει ευτυχία. Επαγγελματικά: Ναι, μια πάνω και μια κάτω είναι τα οικονομικά σας. Η δουλειά πολλή κι εσείς δεν είστε σε θέση να πείτε χρειάζομαι ξεκούραση.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Ο σύντροφός σας αυτό που θέλει από εσάς είναι ξεκάθαρο. Εσείς, όμως, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν σας το λέει καθαρά. Επαγγελματικά: Κάντε οικονομία στα λόγια που λέτε και κάντε οικονομία στα χρήματα που ξοδεύετε.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Η υπερπροστασία έχει φέρει λάθος αποτελέσματα. Αναθεωρείστε και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε πολύ περισσότερα. Επαγγελματικά: Τα οικονομικά επιτέλους έχουν αρχίσει να ανθίζουν. Για μεγάλο διάστημα δεν είχατε τα αποτελέσματα που θέλατε, αλλά τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Το πόσο σημαντικός είναι ο σύντροφός σας το έχετε δείξει, το ίδιο όμως έχει κάνει κι αυτός. Ξεκινήστε μια νέα σελίδα στη ζωή σας και ξεχάστε τα παλιά. Επαγγελματικά: Έχετε ξεπεράσει τα όριά σας κι αν δεν κάνετε κάτι τώρα πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτός μάχης.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και έχετε αποκλείσει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας. Η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να αποφασίσετε τι αξίζει περισσότερο στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Αν έχετε τα προς το ζην, ηρεμήστε και σχεδιάστε το επαγγελματικό σας μέλλον με ηρεμία.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/